yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kafa kalınsa problem yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Seperate said: O BİLEKLE KAVGA FLN ZOR YEME BİZİondan tekme atıoz zaten :) yav said: kafa kalınsa problem yok :Dsen nediosun allaşkına.. hoş ne dediini sen de bilmiosun ya.. maksat post kasılsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 o diil de bak gene hatırladım. askerde de ayağıma uygun bot bulamamıştık. tee erzurumdan geldi bana bot. 46 numara ayak, 43 numara bot verdielrdi. ölüyodum.. 1 hafta içinde 46 numara geldi. valla çalarlar die kilit takıp dolaba koyuyodum. çünkü büyük numara bot herzaman en rahatıdır askerde, millet deli gibi göz koymuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kafa atabilirsin demek istedim sdfsdf sayende post kasmaya devam ediyorum iyki varsın! bu arada ciddi bi kavgada tekme nası atabilirsin ki, hem de spor ayakkabıylaa :D heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Dragonmax said: irin said: yaş kaç?3,5 atmak dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 uçan tekme yediğim kavga oldu, hem de adam gayet 1-2 metreden iki kişiye dayanarak havalandı. ayakkabısı kösele değildi iyi ki. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben de bi japon filminde görmüştüm hakkaten yapıyolar abi haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kickbox <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arenda duwcal die bi hatun vardı bi zamanlar yastıgımın altında bıcakla yatıyorum fln dıe topicler açıyodu o geldi aklıma nedense :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 48 numara ayagi olan arkadasim var, kavga etmiyor. Rahatla biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Dragonmax said: ben öle itişip kakışmam, laf söz dialog girmem. ana avrat küfür mü etti. ok by der çıakr giderim. 2 hafta sonra akşam evine giderken yakalar nooldunu anlamadan ağzıyla burnunu eline verip çıkar giderim.. mümkün mertebe şahit tanık bırakmam. polis karakol uraşamam.. 30000 kadınla nasıl birlikte oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kırk yılda bir kavga etme ihtimalini düşünerek o ayakkabıyı saklaman çok saçma. Ver ihtiyacı olan biri giysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 giymezler lan çok çirkin uahau.. du bakeym, verebilcek bi yer bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ayakkabı o kadar çirkin ki dövmeye gittiği herifler ayakkabıyı görüp kaçıyo. Bence hikaye bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar