Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa'da Magic Kart Satan Yer ?

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ,

Geçmiş konularda arama yaptım ama çok net taze bilgiye ulaşamadım. Eskiden Ezgi Kitapevi satıyordu , şu an satıyor mu ? (satmıyor diye duydum..)

Eğer satmıyorsa burada yaşayan bir vatandaş kartları en sağlıklı şekilde nasıl edinebilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Kitapevleri genelde satmayı bıraktılar. En azında izmir'de öyle oldu, eskiden satan beş ayrı yer varken şimdi sadece bir hobi mağazası satıyor. En iyi seçeneğin internetten sipariş vermek. cardsofparadise.com türk sitesi ve kargoyla yollayabilir ama intro deck satmıyorlardı en son. Yabancı site olarak ise abugames.com'u öneririm, aradığın her çeşit magic materyalinden intro decklerine kadar herşeyi bulabilirsin.Ya da pegasus toysun sitesine girip iletişimden ülkemizdeki dağıtımcı ile bağlantı kurabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
bursada oynayan vardır, ama evinden çıkmaya üşeniyodur heralde :)

arap şükrünün sonuna doğru 60lar kafede oynanıyordu bizim zamanımızda, 3-4 sene önce yani. hala gelen giden oluyordur mutlaka, ara ara kontrol etmeye değer.

burç pasajında ezgi kitabevi'ydi sanırım, D&D kitapları, MtG vs. falan satıyordu, hala satıyor mu bilemem. ilk dice setimi de oradan almıştım hatta. Booster pack falan da oluyordu bi bak oraya derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...