Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Merhaba arkadaşlar , Geçmiş konularda arama yaptım ama çok net taze bilgiye ulaşamadım. Eskiden Ezgi Kitapevi satıyordu , şu an satıyor mu ? (satmıyor diye duydum..) Eğer satmıyorsa burada yaşayan bir vatandaş kartları en sağlıklı şekilde nasıl edinebilir. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Eskiden dediğin gibi Ezgide satılıyordu.Bu hafta uğradığımda baktım yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Kitapevleri genelde satmayı bıraktılar. En azında izmir'de öyle oldu, eskiden satan beş ayrı yer varken şimdi sadece bir hobi mağazası satıyor. En iyi seçeneğin internetten sipariş vermek. cardsofparadise.com türk sitesi ve kargoyla yollayabilir ama intro deck satmıyorlardı en son. Yabancı site olarak ise abugames.com'u öneririm, aradığın her çeşit magic materyalinden intro decklerine kadar herşeyi bulabilirsin.Ya da pegasus toysun sitesine girip iletişimden ülkemizdeki dağıtımcı ile bağlantı kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dnrın yanındaki dükkanda görmüştüm ben geçen hafta satıldıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 var mı yaw bursada oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bursada oynayan vardır, ama evinden çıkmaya üşeniyodur heralde :) arap şükrünün sonuna doğru 60lar kafede oynanıyordu bizim zamanımızda, 3-4 sene önce yani. hala gelen giden oluyordur mutlaka, ara ara kontrol etmeye değer. burç pasajında ezgi kitabevi'ydi sanırım, D&D kitapları, MtG vs. falan satıyordu, hala satıyor mu bilemem. ilk dice setimi de oradan almıştım hatta. Booster pack falan da oluyordu bi bak oraya derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 BURSA SEVMEYİZ BİZ http://www.iddaaediyoruz.com/wp-content/uploads/2010/11/antalya_bursa2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecegezen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Ben bursada ama oynayamıyorum. Arada cafelerde buluşup oynamak isteyen arkadaşlar varsa msn [email protected] beklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magicforever Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Aradığım tüm ürünleri rahatlıkla www.magicturkiye.net adresinden satın alabiliyorum sorunsuz gönderiyorlar.Bazen indirimli felan da oluyor çok iyi geliyor...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bende Bursadayım kartları aldım 1 kere oynayamadım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 T2 destem yok ama casual playerlere gelirim arkadaşlar bursadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bende de 2 deste var isimlerini bile bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hala duruyor mu bilmiyorum da bursada sixties vardı, altıparmakta taylan gazinosundan yukarıda orada baya oynayan insan oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 altıparmakta ezgi kitapevinde vardı 9 10 yıldır gitmedim gerçi oralara sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tunca said: BURSA SEVMEYİZ BİZ http://www.iddaaediyoruz.com/wp-content/uploads/2010/11/antalya_bursa2010.jpg abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ezgi satmıyor artık diye biliyorum,dnr larda görmüştüm ben bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 said: Bursa'da Magic Kart Satan Yer ? said: Bursa'da Magic Kart Satan said: Bursa'da Magic Kart said: Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar