ButterflyBishop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sıcak salep beyaz şeker kattığındada yapışkan oluyor benimde aklıma gelmeye başladı bu salep pis pis sırıtınca kız arkadaşım niye sırıtıyorsun diyor :P salep muhaaaaaaaa yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Buna en iyi ornegi Noir den vereyim beyler simdi acionuz o top200 uo sahrds sitesini bakionuz aaa Nior varmis burda vah vah vah diosunz ne rastlanti demiiii. Hemiiii Faust heee,bana laf atarken iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 onu niye yazdim biri yabanci sayfalari acion ordan bir kelime burdan bir kelime falan demis o yusden soledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Valla ben tarihten buldum vede çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ferrero arkadaşımız söylemiş zaten. Bende mitoloji sozlugune bakarken gordum Lethe. Anlamı cehennemde akan nehir demek ve bu ismi yakında kullanacagım. [Bu mesaj egemen_i tarafından 09 Haziran 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar