ButterflyBishop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sıcak salep beyaz şeker kattığındada yapışkan oluyor benimde aklıma gelmeye başladı bu salep pis pis sırıtınca kız arkadaşım niye sırıtıyorsun diyor :P salep muhaaaaaaaa yapmayın ya
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Buna en iyi ornegi Noir den vereyim beyler simdi acionuz o top200 uo sahrds sitesini bakionuz aaa Nior varmis burda vah vah vah diosunz ne rastlanti demiiii. Hemiiii Faust heee,bana laf atarken iyiydi...
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 onu niye yazdim biri yabanci sayfalari acion ordan bir kelime burdan bir kelime falan demis o yusden soledim...
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Valla ben tarihten buldum vede çok güzel
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ferrero arkadaşımız söylemiş zaten. Bende mitoloji sozlugune bakarken gordum Lethe. Anlamı cehennemde akan nehir demek ve bu ismi yakında kullanacagım. [Bu mesaj egemen_i tarafından 09 Haziran 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar