Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shard Isımlerı!

CythraulAkhera

Öne çıkan mesajlar

said:
Bronx, 06 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
streteji savaşı, yani dex str'den daha önemli çok güçlü...

Ferrero kardeşim bak dex orda (:[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle...

:utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem:

[Bu mesaj ucantekme tarafından 06 Haziran 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

RP & PP olan shardımın adı çok değişik olayların olabilmesi ve bazen mantık dışı şeyler yaşanması nedeniyle Mythology dir bu mitalojik shardda herşey her an olabilir.

Tamamen PP ye dayalı bir shard olcak olan özellikle level sistem olcağı için tam PP diyebiliriz ince hesaplar konuşcak çünki o shardında adına ince hesaplarla uzun yıllar savaşan ve gene ince bir hesapla sonuçlanan turuva yani Troya yı yakıştırdım.

Ben shard ismi seçerken önce kurcağım serverın özelliklerini göz önünde bulunduruyorum bunların dışında akılda kalıcı olabilmesi nebula nbl gibi kısaltmaya uygun olması işin cezb edici yönleride olabilir ama ben böyle ince hesaplara girmedim ad koyarken.

50x PVP Shardı açmayı düşünüyorum onun ismini Olimpos(Nasil yazildiğina bakmam gerek) koycam çünki ordaki herkez kraldan kral tanridan tanri(töbe tabi oyun icabı) olcağı ve koca map yerine sadece bir bölge kullanılcağı için ona tanrıların şehrinin(yine töbe tabi bu oyun adami günaha sokuyor işde böyle) ismini vermek uygun geldi.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]Ra Ownz
www.unlive.net
Herkes kendi kaderinin efendisidir
Vote Unlive
Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

World, Land, Darkness, Dead, Death, Lost, Live, War, Magic, Life, Shadow gibi insanlara nedense karizmatik gelen sozcukler harmanlanip shard isimleri atiliyor genelde son zamanlarda.

Nebula'nin zamaninda Locus (geometrik yer/anne ve babadan gelen kromozomlarin ustundeki ayni goreve sahip genleri barindiran kisim) ismini belirlerken sergiledigi yaraticilik pek kalmadi artik..[signature][hline]'crimson legend'
Bütün dünya izler durur,
Afet-i azam bekler durur,
Hedefini al, piyasani al, her şeyi al..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delinquent, 07 Haziran 2004 02:47 tarihinde demiş ki:
Nebula'nin zamaninda Locus (geometrik yer/anne ve babadan gelen kromozomlarin ustundeki ayni goreve sahip genleri barindiran kisim) ismini belirlerken sergiledigi yaraticilik pek kalmadi artik..

işletme dersinde "internal locus of hede hodo" ordan gelmişti aklıma, quann'ı ise türettim itiraf ediyorum :)

ama o yaratıcılıktan kaynaklanmıyo locus aslında çok aptal bi kelime, sadece artik damarciginiza oturdugu icin guzel koklu geliyo.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

bence shard açacak adam antisosyaldir ve sevgilisi ile salep içme gibi bi durumu olmaz :P

en azından açtıkdan sonra anti sosyal olur.

bide salep içerken denmiş ya tarçın nın ingilizcesi güzel bi shard ismi olabilir.
cinnamon uo shard,world vs vs gibi :P

cinnamon of sahlep + my darling[signature][hline]Buff
Arqas Hedere Hödörösü
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunda o kadar gülünecek bir şey göremiyorum. Tabi mizah anlayışı farklı siz sinek uçar gülersiniz ben filin uçtuğunu görüp şaşırırım. ;)

Sevgiler Saygılar.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bronx, 07 Haziran 2004 12:39 tarihinde demiş ki:
said:
Delinquent, 07 Haziran 2004 02:47 tarihinde demiş ki:
Nebula'nin zamaninda Locus (geometrik yer/anne ve babadan gelen kromozomlarin ustundeki ayni goreve sahip genleri barindiran kisim) ismini belirlerken sergiledigi yaraticilik pek kalmadi artik..

işletme dersinde "internal locus of hede hodo" ordan gelmişti aklıma, quann'ı ise türettim itiraf ediyorum :)

ama o yaratıcılıktan kaynaklanmıyo locus aslında çok aptal bi kelime, sadece artik damarciginiza oturdugu icin guzel koklu geliyo.

aslında Focus Olsa Cok Daha Iyi Olurdu.[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...