Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dex i de unutmamak lazım tabi küser yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ornek Mustafa Kemal Atatürk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Bronx, 06 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki: streteji savaşı, yani dex str'den daha önemli çok güçlü... Ferrero kardeşim bak dex orda (:[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: [Bu mesaj ucantekme tarafından 06 Haziran 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hmmm :) Str den bahsetmediysek ondan bahsedek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 RP & PP olan shardımın adı çok değişik olayların olabilmesi ve bazen mantık dışı şeyler yaşanması nedeniyle Mythology dir bu mitalojik shardda herşey her an olabilir. Tamamen PP ye dayalı bir shard olcak olan özellikle level sistem olcağı için tam PP diyebiliriz ince hesaplar konuşcak çünki o shardında adına ince hesaplarla uzun yıllar savaşan ve gene ince bir hesapla sonuçlanan turuva yani Troya yı yakıştırdım. Ben shard ismi seçerken önce kurcağım serverın özelliklerini göz önünde bulunduruyorum bunların dışında akılda kalıcı olabilmesi nebula nbl gibi kısaltmaya uygun olması işin cezb edici yönleride olabilir ama ben böyle ince hesaplara girmedim ad koyarken. 50x PVP Shardı açmayı düşünüyorum onun ismini Olimpos(Nasil yazildiğina bakmam gerek) koycam çünki ordaki herkez kraldan kral tanridan tanri(töbe tabi oyun icabı) olcağı ve koca map yerine sadece bir bölge kullanılcağı için ona tanrıların şehrinin(yine töbe tabi bu oyun adami günaha sokuyor işde böyle) ismini vermek uygun geldi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hayal Gücün ve Birazda Tarihle Alakan Iyi Ise Isim Bulmakta Zorluk Cekmezsin ..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Larethian, 06 Haziran 2004 18:11 tarihinde demiş ki: ben sana hemen atayım bikaç tane :) D'Lothe (Bizde bir guild adı ) duzeltmeden gecmeyelim D'loethe :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 World, Land, Darkness, Dead, Death, Lost, Live, War, Magic, Life, Shadow gibi insanlara nedense karizmatik gelen sozcukler harmanlanip shard isimleri atiliyor genelde son zamanlarda. Nebula'nin zamaninda Locus (geometrik yer/anne ve babadan gelen kromozomlarin ustundeki ayni goreve sahip genleri barindiran kisim) ismini belirlerken sergiledigi yaraticilik pek kalmadi artik..[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Lethe=Suyu içildiğinde geçmişi unutturan nehir. Mükemmel isim. Eğer shard açarsanız benide hatırlarsınız :)[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Delinquent, 07 Haziran 2004 02:47 tarihinde demiş ki: Nebula'nin zamaninda Locus (geometrik yer/anne ve babadan gelen kromozomlarin ustundeki ayni goreve sahip genleri barindiran kisim) ismini belirlerken sergiledigi yaraticilik pek kalmadi artik.. işletme dersinde "internal locus of hede hodo" ordan gelmişti aklıma, quann'ı ise türettim itiraf ediyorum :) ama o yaratıcılıktan kaynaklanmıyo locus aslında çok aptal bi kelime, sadece artik damarciginiza oturdugu icin guzel koklu geliyo.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bence shard açacak adam antisosyaldir ve sevgilisi ile salep içme gibi bi durumu olmaz :P en azından açtıkdan sonra anti sosyal olur. bide salep içerken denmiş ya tarçın nın ingilizcesi güzel bi shard ismi olabilir. cinnamon uo shard,world vs vs gibi :P cinnamon of sahlep + my darling[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 The Sahlep World : Return of the COffeepot eheheh[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 belki sevgilisi de ultima oynuyordur olamaz miki :P bole oyuncular icin neler yapalım,salep icelim derken bak ne isimler cıkar ortaya :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ya Susun Ya Ben Burada Oldum Artık Gulmekten Yeter Bayılacam Artık "The Sahlep World : Return of the COffeepot "bu ney YAw :D Euheuheuehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ben bunda o kadar gülünecek bir şey göremiyorum. Tabi mizah anlayışı farklı siz sinek uçar gülersiniz ben filin uçtuğunu görüp şaşırırım. ;) Sevgiler Saygılar.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 baya farkliymiş i...nsan öle sasiririp durur mu gider bi kamera alir ceker show tvye satar :D[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sahlep Strikes Back : The Revenge of the Tarçın![signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sahlep içmeyi argo anlamıyla kullanmadığımı gerçekten sahlep içitğimizi yinelemek istiyorum :p[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Beni ilgilendirmez. Behold of the Tarçın![signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hmmm The Salep's Dark World : Call Of Tarçın.. fena deil :P ehuehu kolay gelsin valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Bronx, 07 Haziran 2004 12:39 tarihinde demiş ki: said: Delinquent, 07 Haziran 2004 02:47 tarihinde demiş ki: Nebula'nin zamaninda Locus (geometrik yer/anne ve babadan gelen kromozomlarin ustundeki ayni goreve sahip genleri barindiran kisim) ismini belirlerken sergiledigi yaraticilik pek kalmadi artik.. işletme dersinde "internal locus of hede hodo" ordan gelmişti aklıma, quann'ı ise türettim itiraf ediyorum :) ama o yaratıcılıktan kaynaklanmıyo locus aslında çok aptal bi kelime, sadece artik damarciginiza oturdugu icin guzel koklu geliyo. aslında Focus Olsa Cok Daha Iyi Olurdu.[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sanirsam bu noktada gulmemiz bekleniyor, evet.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Lokus olsa daa ııdı :-P[signature][hline]legend never die only change , vilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Benim aklıma tuvalette geliyor. :D[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Benim aklımada resim yaparken geldi resim yeni Image oradan türete türete Imaginary türedi adı ho$ geLdi kuLagıma bu kadar :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com - Counter-Strike - http://www.oynababa.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar