CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ya Arkadaslar Shard Isımlerını Nerden Buluyonuz Bir YAz Aksamı Sevgilinizle Salep İcerken Fln mı aklınıza gelio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bi kalem kağıt alıosun aklına ne gelirse yazıosun bole frp rp ile ilgili bole 2 - 3 sayfa sonra çay kahveni içip tekrar kalemi eline alıon çiziklemeye başlıon bu olmaz o olmaz diye arasından en iyisini seçiosun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Atacaksın veya oyunda yapacağın sisteme uygun bir isim bulacaksın. Örneğin oyunda Vampire'ler varsa; Revenge of the VampiresVampirlerin intikamı gibi. Herşey hayalgücünde bitiyor yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ya da bol yazılı yabancı sitelere giriyosun başlıyosun okumaya ordan bir kelime digerinden bi kelime daha Oldu sana kral isim (: gerçi anlamlı olması lazım... Neyse benim en sevdigim shard ismi Dagger War[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben sana hemen atayım bikaç tane :) Myer (bizde bir region adı :P) Cerus Kimal Maie Rianem D'Lothe (Bizde bir guild adı ) eğer anlamlı bişeyler istiyorsan kitaplara bak araştır netten[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tek Kelıme Deılde 3-4 kelıme olursa nasıl olur sorun cıkarmı acaba ? bıs ısım buldum Reaven Iyı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: AnakinSkyWalker, 06 Haziran 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Ya Arkadaslar Shard Isımlerını Nerden Buluyonuz Bir YAz Aksamı Sevgilinizle Salep İcerken Fln mı aklınıza gelio :D oha ben cidden öyle buldum lol[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Salep Icerken Mı? EUheuheuehueh Koptum YAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hiç isim aramadım. Arayıp bulsamda veya sallasamda klasik bişiler olurdu heralde ;) Ama genelde sallama gücüne bakar. Hayal gücünün zorlanmasıyla ortaya felaket isimler çıkıyor. Çoğuda böyle olmuştur eminim.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Manloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: AnakinSkyWalker, 06 Haziran 2004 18:14 tarihinde demiş ki: Salep Icerken Mı? EUheuheuehueh Koptum YAw evet sahlep icerken ahah kopmayi birak dagildim ben storyline daki onemli kartakterlerden yola ciktik sonra hayvan sembol dusunduk, nebulaya pegasus bulmustum mesela ben hani "ne bu la" isminin ameleligini biraz azaltalim diye :) (amele ama iyi, herkes okuyabiliyo yaslisi genci krosu enteli) aynen oyle bi maskottan yola ciktik papagan kurt dragon bilmemne yok cok klise derken kargayi bulduk www.raven.gen.tr doluydu bi de raven basit geldi biraz fransizcasi olan corbeau (korbo diye okunuyo) ya cevirdik, ve evet sahlep iciyoduk lol [Bu mesaj Bronx tarafından 06 Haziran 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Abi ne biçim turk üz ya turk shard açıyoruz yabancı isim!!! Aynı "kart ın cart" yazılması gibi bişey... Fransızlar bole degil fransız bi eleman vardı konu açıldı IBM dedim ingilizce okunuşuyla adam anlamadı fransız diliyle soyledim ole anladı adamlar dillerine sahip çıkıyor biz daha karta cart yazıyoz... Ayıp vallaha (:[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: [Bu mesaj ucantekme tarafından 06 Haziran 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Katılıyorum ama karpuzcu hüsmen ağa nın bir uo server'ı Açtığını düşünsene ;) Karpuz cumhuriyeti blah blah :)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Manloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu zamana kadar nası Lethe adında Shard kurulmadı ona şaşıyorum... Lethe süper bir isim yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 aslında ole daha ii isim arasan normalde bulamazsın. karpuz u degistir kearpaz falan mesela heua baya da guzel isimler cıkar :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sanki ultima online 'nı türkler yaptıda . İstersen oynama ultima nede olsa ea de onlar biliyorsun yabancı. :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: mutos, 06 Haziran 2004 18:24 tarihinde demiş ki: aslında ole daha ii isim arasan normalde bulamazsın. karpuz u degistir kearpaz falan mesela heua baya da guzel isimler cıkar :P ZUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHH yarıldım ya :}[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 biz kültür emperyalizmine karşı çıkacak kadar gelişmiş bir ülke değiliz. almanyada (fransada da) ingilizce bir oyun satamazsın, almancaya da çevirmek zorundasın o pazardan faydalanabilmen için bir oyun üreticisi olarak, ama türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler eğer kendilerini kültür emperyalizminden korumak için yasalara başvurursa birçok şirket ürünlerini türkçeye çevirmeyi; zaten pazar çok ahım şahım olmadığı için kıt olduğu için (veya oyun piyasası gibi sahte oyun *piyasayı katlettiği için) düşünmeyecektir, onun yerine pazarı terkedecektir, ve ülkeye kaliteli mal girişi ciddi seviyede düşecek kalitesiz mal değerli hale gelecek, refah seviyesi düşecektir. bunun için kültürümüzü (henüz) yeterli anlamda koruyamamaktayız,may görlfirend gimmi fayf yeah vs demekteyiz birbirimize bu olaya commercial (bakın ben tamamen kopmuşum) açıdan bakarsak, türk üreticisi de bu kültür eroazyonunundan faydanaral "seven hill" hede nigga man yeah markalarını çıkartarak pazarda tutunmaya çalışmaktadır.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Larethian, 06 Haziran 2004 18:25 tarihinde demiş ki: Sanki ultima online 'nı türkler yaptıda . İstersen oynama ultima nede olsa ea de onlar biliyorsun yabancı. :P imzamı okumadın galba[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesela Quafir Amelias Shardı NAsıl? (Quafir:Kafir Amelias:Amele) Tercume edek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ucantemekcim ben sadece uo için demedim genel anlamda söylersek ne yapacaksın ozamanda imzana ben oyun oynamıyorummu yazacaksın lol . Bronx gerçekten güzel yazmış çizmiş olayı yemiş bitirmiş hatta bütün bütün çıkarmaya başlamış :P . Başkada açılama gereksiz sanırım[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Soylediginde çok haklısın Bronx... Ama ne biliyim ben bir turk olarak turklugumu korumak istiyorum ben yapmıyomuyum tabki bende yapıyorum bu artık ağız alıkanlıgına dondu... Neyse konuyu saptırmayalım...[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Legend Nature Süper benim ha © Copyright benim[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hepimiz türklüğümüzü korumak istiyoruz ama günümüzdeki orta çağdaki gibi güç savaşı değil hoyaartt diye ambargoyu koyup hööört diye kapalı ekonomiye geçmek mantıksız yani- günümüzdeki streteji savaşı, yani dex str'den daha önemli çok güçlü vuracağına hızlı hızlı ufak ufak çalışıyosun hesabı.. bakalım japonlara herifler daha çok yakın bir zaman diliminde nincaydi samuraydı takılıyodu o onu kesti biçti (last samurai) ne oldu biraz yenildi, yenmek için önce biraz ezdirdi kendini, yenilgiyi tattı sonra yendi, dünyayaı tanıdı, stretejisini geliştirdi ve sistematik bi şekilde uyguladı, birçok insan karşıda çıksa o zaman "yok abi tüfeng almayın kılıncımız var" eğer öyle olsaydı incalar gibi japon ırkıda wipe-out olurdu, tabi japon ırkının genetik özelliklerindeki disiplin bizdekinden hafif daha randımanlı olduğu için onlarla aynı sürede aynı performansı vermemiz beklenemez, ama ben eminim ki bu ülke düzlüğe çıkacak, o zaman bizede ingilizce oyun, NIGGAWEAR eşofman satamıcaklar.. tabi yıpranmış olucaz, ama kazanmışta olucaz.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bence int daha önemli bronx çünki akıl yolu her zaman insanı bir adım ileri götürecektir yani hızlı ve küçük küçük vurmaktansa akıllı ve oturtucak şekilde vurmayı tercih ederim. İyi bir strateji ancak güçlü bir zekadan çıkar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 İnşallah Bronx inşallah düzlüğe çıkarız...[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar