sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 WOW oynamayın artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 niye passlesin ki item'ı fds, iyi olmuş zaten item için sevgiliden mi ayrılınır aa manyak kız. dişi tauren candır ayrıca, hele bi /dance yazdı mıydı akan sular durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 süt inegi mübarek Bİ DE GÜLTÜ SATANLAR VAR Kİ MOD FİLAN OLMUSLAR BURDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 |Joker| said: Bildiğin inek.. Biz de severiz inekleri. çok kırıcı oluyosun şoker :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bizde de yeni oldu, kız arkadaşı inv alamadı diye raide, önce kız sonra erkek arkadaşı guildden çıktı. valla ben adamı ayıplamam asla, kız vs guild derlerse elbette kız lan. guild neyime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben item icin sevgilimle kavga ederim benim itemimi ninjaliyosa cingar cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 wow yüzünden 2 ev arkım birbirine giriyordu nerdeyse. Konu epic item fln da değil, yok efenim hep senko'yu boostluyorsun, beni boostlamıyorsun. Cingar çıkıyordu evde nerdeyse Son anda otoritemi koydum da, sakinleşti ortam. Sonra başka serverlara geçtiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dory said: ben item icin sevgilimle kavga ederim benim itemimi ninjaliyosa cingar cikar aferim dory :). Hakkınızı yedirtmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 napae said: sana dememiştim ki sfds perspective için dedim. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Or1on said: Kız milleti = Evil hadi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Or1on said: Kız milleti = Evil (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 item yuzunden kavga disinda cok oyun oynuyorum diye az daa kapinin onune konulacagim bi donem var hayatimda. aksam raid sabah farm instance derken, herif dellendiydi "bu ne lan!" diye. dedim gel sen de oyna, atar yapti. cok sonra duydum ki baslamis wowa, kapamis bunyeyi. of su ara wowa baslamazsam bi daha baslamam sanirsam cok ozledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 başlama.. 1.5 yıl oldu bırakalı. 1,5 yıldır temizim asdas eroin gibi bırakılmıyo. başlam. diablo 3 fln gelcek die teselli et kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sesu said: WOW oynamayın artık yeter. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 lütfen oynamayın. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kızlar barby bebeklerden şaşmasın onları giydirsin onlara omuzluk diksinler saçlarını tarasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 itin duasi kabul olsa, gokten kemik yagardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahahaha dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: abicim ama yane senin itemi kiza vermemende entresan insan gmler lan abi kiz vermiyosa boe bile passlanmayabilir. bilemedim. zaten buyuk ihtimalle /flirt atip duruyolardi bisey olmaz, dranei hatunu kapmaya bak tutarsin boynuzlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arkadaşım benim gibi sosyal oynayın şu oyunu bak ne güzel açıyoru macc bir ay duruyor arada girip bakuyorum pvp fln yapıp çıkıyorum sorna 2 hafta kapalı sotra tekrar açıyorum bu aarada aklıam geldi bugün benim acc süresi doldu yine iyi iki haftaya açarım o değilde raidler çok uzadı yaa çok zaman yiyior chop chop pvp lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 MADBOY said: sesu said: WOW oynamayın artık yeter. (tu) Hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Otedengelen said: BonePART said: abicim ama yane senin itemi kiza vermemende entresan insan gmler lan abi kiz vermiyosa boe bile passlanmayabilir. bilemedim. zaten buyuk ihtimalle /flirt atip duruyolardi bisey olmaz, dranei hatunu kapmaya bak tutarsin boynuzlardan. yok be öyle geyik değil cidden ilişkisi vardı -8+ aylık falan. Detaylara girse olayın drama boyutu artacak ama girmiyor iyice geyiğe vurmayı seçiyor. anlat bize dök içini çocuğum :P PS: ikiside draenei fsdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sparkcaster said: aşk gerektiğinde item passlayabilmektir, allah mortisin kız arkadaşlarına yardımcı olsun wow oynarlarsa, adam 0,0000001 dps için item alıyor :( olsun dps dpstir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 HAHAHAHAHAAH SS aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ihtiyacin olmadigi halde need cektiysen, kavga sebebi olabilir. ha ihtiyacin oldugu halde need dediysen, kavga sebebini birak ayrilik sebebi olmamali. ayrilcak bahane ariyodur o, ya da cok histerik bi dönemine denk gelmistir. orgrimmarda yürüdüm ben, icimdeki ölü ogreleri kürtajla aldirin yov yov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar