Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hüzünbaz otüzbirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Perspective said: evine doğru geliyorum şuan birazdan oradayım :p çok üzgünsün ve kanayan yarana tuz bastım. kahrolayım ben, lanet olsun bana. BonePART said: Nessarien said: Perspective said: ... Break up sexini yaptın mı bakim ? Lan yoksa! bu yüzden mi buruksun :( break up sex diye bi model yok make up sex war ki en guzel sex oldugu solenir break up sex bi kere mantiken sacma ayriliyoruz son kez seviselim ne be huzunlu bi sevism eolur en basta Seni çok duygu yüklü gördüm, bu iyi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 napae said: ben zorlamıyorum. ama mesela erkek arkadaşıyla görüşmek isteyen bir kız, sevgilisi wow oynadığı için evden çıkmayınca çok rahatsız olabiliyo. yani mesela diyorum bak. valla bizde uzun zamandır oynuyoruz da genelde o beni wow'un başından kaldırmak için uğraşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 duygusal deilim aha ama yane dusun ayriliyosun iki tarafta seviscek kadar seviyo birbiniri huzunlu olur tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 topic cok epic. /zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben de çok fm oynuyodum. ondan terkedildim. hala da oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Osso said: topic cok epic. /zegna bu ne lan bole KIM BANLADI LAN GANGAMI kim banladi emreyi soleyin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben inanmıyorum bu sebepten dolayı terkedildiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben kendimi inandırdım, boşver fsdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sana dememiştim ki sfds perspective için dedim. 29 yaşındaymış bi de abla. 12 yaşındaki insanın zekasına sahip değil bence bi omuzluk yüzünden terketsin. başka sebepleri vardır muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 29 mu? çok vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 29 yaşında wow daki item için terkedildiysen zaten ilişkide baya sorun varmış hocam kusura bakma :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Eve kız atma vol.763 Wow oynayan kişi, sosyal olmaz, dışarı çıkmaz ve sevgilisini aramaz. Buna dayanamayan sevgili "yemek yapayım bari?" diyerekten trap'a dalar. Olumsuz yanları ise, raid felan varsa böyle atraksiyonlu olay. Bazen tam ortasında yalan olabilir. Sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abicim ama yane senin itemi kiza vermemende entresan insan gmler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 "ya ben enchantliyim gelmleyip vericektim sana" diyivereydin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 napae said: mesela erkek arkadasiyla görüsmek isteyen bir kiz, sevgilisi wow oynadigi için evden çikmayinca çok rahatsiz olabiliyo. napae said: araliksiz 7-8 saat oynayip da yine kizi hiç aramamasi, sormamasi, kiz aradiginda raiddeyim yeaa diye kapamasi falan hos diil bence. aman yarabbi;ne tanıdık şeyler bunlar.. [hr] ve oyun yüzünden sevgilisini kıran,üzen erkekleri hiçbir zaman anlamayacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 lol ilişkiye bak item yüzünden ayrılmalar fln. eheh... evlenirken: şimdide damadın babasından bir adet T9 kafalık, annesinden über epic bi necklace... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Maaya said: napae said: mesela erkek arkadasiyla görüsmek isteyen bir kiz, sevgilisi wow oynadigi için evden çikmayinca çok rahatsiz olabiliyo. napae said: araliksiz 7-8 saat oynayip da yine kizi hiç aramamasi, sormamasi, kiz aradiginda raiddeyim yeaa diye kapamasi falan hos diil bence. aman yarabbi;ne tanıdık şeyler bunlar.. [hr] ve oyun yüzünden sevgilisini kıran,üzen erkekleri hiçbir zaman anlamayacağım.. yok mu "ben hayatta öyle bi şey yapmam çok saçma zaten" diye atlayacak bir yiğit ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ardeth said: yok mu "ben hayatta öyle bi şey yapmam çok saçma zaten" diye atlayacak bir yiğit ortada ben yapıyorum valla yalan yok. karşılığını da görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Oyun oynayan erkek vs. sevgili muhabbetleri çok sıktı artık da item yüzünden ayrılan kız imbaymış gerçekten. TS'den seni seviyorum falan diye bağır geri döner belki asjdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya şimdi sevgilinin yeri farklı tamamda ben karekterlerime de aşığım. ne biliyim oyunun hayatımdaki yeri çok farklı. bi kitap okurken bi film izlerken kafamdaki düşüncelerden tamamen sıyrılıp zihnimi dinlendiremiyorum. ama oyunda öyle değil. 2 saat sadece kafamı oraya verip hiç bişey düşünmeyip rahatlıyorum. uyy yirink baksana sevilmez mi <3 son bebeğim http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Chromaggus&n=Azize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bildiğin inek.. Biz de severiz inekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu topicte yazılan her şeyi okudum ve topicin sahibi de kız da haksız sen niye passlamıyosun itemı mortis misin nesin anlamadım 0..1 dps arttı da nooldu? @böjeek: dişi tauren hmmm... classını sevebilirsin de yani dişi tauren druid..... ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bunun daha beteri olmuştu bizim TBC guildinde. Leo the Blind'dan düşen caster swordunu alamayan mage sinirlenip guildden çıktı. Hemen arkasından guildin main tankı erkek arkadaşı da çıktı. Devamında main tankın kardeşi, druid healer ve onun 2 arkadaşı Paladin healer ve Paladin tank da ayrıldı. Disband'a gitti guild. Kız milleti = Evil :) oynatmayın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar