Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.allshow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allshow yaptıgımız zaman adamın ustunde ne skilli kasıyorsa onu gosteriyor yada bos gorunuyorsa Idling yazıyor.Peki benim merak ettigim scp ile bunları nasıl kontrol edebiliriz.ama soyle bir durumda degil adam inscription kasıyor == id(skill_inscription) dan kontrol edebiliriz.peki hayvanlarda bunu nasıl yapabiliriz.mesela GoingHome yada Wandering bunları nasıl kontrol edebiliriz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
.debug Script hakkında bi fikrim yok ne yazıkki. ( Bu arada günaydın )[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
hiimmm önemli bir konuya değindiniz mesaji yazaninmi saatine bakilir okuyaninmi? yumurta tavuk misali..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
ups sorry bende yeni farkettin galiba anlamında anladım bende ondan yazdım niye gunaydın dedin diye ben bunu oncedende biliyordum zaten fakat nasıl kontrol edilecegini bilmiyorum...Bilen biri yardım ederse cok sevinicegim.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...