keyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 allshow yaptıgımız zaman adamın ustunde ne skilli kasıyorsa onu gosteriyor yada bos gorunuyorsa Idling yazıyor.Peki benim merak ettigim scp ile bunları nasıl kontrol edebiliriz.ama soyle bir durumda degil adam inscription kasıyor == id(skill_inscription) dan kontrol edebiliriz.peki hayvanlarda bunu nasıl yapabiliriz.mesela GoingHome yada Wandering bunları nasıl kontrol edebiliriz.[signature][hline]
Rafael_God Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Boş ver sen yorma kafanı böle şeylere Keyn :D[signature][hline]Xphyre Staff Member WordBuilder Rafeal God http://www.xphyre.com
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 .debug Script hakkında bi fikrim yok ne yazıkki. ( Bu arada günaydın )[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
keyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 neden gunaydın ???[signature][hline]
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 saat 09 da yazmış mesajı o yüzden öle demiş sanıyorum.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hiimmm önemli bir konuya değindiniz mesaji yazaninmi saatine bakilir okuyaninmi? yumurta tavuk misali..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
keyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ups sorry bende yeni farkettin galiba anlamında anladım bende ondan yazdım niye gunaydın dedin diye ben bunu oncedende biliyordum zaten fakat nasıl kontrol edilecegini bilmiyorum...Bilen biri yardım ederse cok sevinicegim.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar