Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 eski serilerden birtane daha http://i178.photobucket.com/albums/w248/mayhemturkrock/derin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi fotoğrafçılıktan çok iyi anlamıyorum ama imzaların fotoğraflar üzerinde gölgeli olması taraftarı değilim, şahsi fikrim. bir de modelin ayağı nasıl olmuş öyle ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben fotolari begendim acikcasi.. yalniz cocuk cekerken, comelip onunla ayni boydan cek abi eger portre cekeceksen.. super olur oyle.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @Rasmon evet, geniş açı lensin etkisiyle biraz bacak uzamış gibi çıkmış. bir de o fotoğrafta mutlaka reflektör kullanmalıydım ama yanıma almayı unutmuşum, kullanmadım. beni de gölgeler rahatsız ediyor. @LuNiZ teşekkür ederim. artık çocuk fotoğrafı kurgu olmadıkça çekmeyeceğim gibi sanıyorum fakat bir dahakine mutlaka aynı hizada olmayı deneyeceğim. sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar