Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Selamlar. Çalışmalarımı paylaşayım istedim.Düş ---Çömlek ---Vece ---Sulu ---Masum ---Pembe Dünya ---Yüreğin Aynası ---Kırmızı ---1 Mayıs ---Engelsiz 1 Mayıs ---Maviş ---Beyaz Melek ---Büyük Beyaz Melek ---Kırmızı Beyaz ---Bir Tutam ---Özgürlük ---Baş Pehlivan --- Şimdilik bu kadar :) Eminim daha çok fotoğrafımı paylaşıcam. Tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 senin ismin hakan değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yep. m. hakan saitoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 M. ne oluyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 :D Mümin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 böle avrupavai fotolarda mayhem sipsak fotografi, anadoluvari olanlarda mümin biseyoglu yaziyo. güldüm sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 vaniLLe said: avrupavai nowai!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben fotorafcılar fotorafları paspartulamay bırakınca dunyanın daha guzel bir yer olacağına inanıyorum. benım dinim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 baş pehlivanda mümin yok ki feyıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mr_Hand said: vaniLLe said: avrupavai nowai!1 ahah avrupai tamam, typo yaptim. ya rly. bi de Vece isimli foto WC gibi olmus, söylemeden gecemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 troll manyağı olmuşum peh :D vece evet biras wc gibi ama amaç o değildi. neyse, fotoğraflar yerine isimlere yorum yapıldı. güsel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben baya beendim tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mayhem said: troll manyağı olmuşum peh :D vece evet biras wc gibi ama amaç o değildi. neyse, fotoğraflar yerine isimlere yorum yapıldı. güsel :P fotoya demistim zaten =p ilk foto hosuma gitti ama, hadi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tenk yu tenk yu tenk yu tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 güzel fotograflar eline sağlık, yanlız yüreğin aynası gibi protrelerde sanki kadraj soldan boşluk olsa daha hoş durabilirmiş. objeleri/modelleri ortalamak yerine daha farklı kadraj kullanalarak daha çarpıcı olabilir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dugune, sunnete cagirsak gelir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 birtane daha koyayım :) yarışma için fotoğraf denemelerinden birtanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Süper ellerine sağlık devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Beğenmen çok hoş. Çok teşekkür ederim. Yarışma için denemelere devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 'kırmızı' fotosundaki hatunkisisi hangi yoreden gidicem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 cicek, yasli insan cekilmesin artik, sahsina yonelik degil ama dunyaya bir haykirisim bu benim ahafds. fotograflarindan iyiler var. ayrica mayhem nickli birine gore cok naif fotograf isimleri secmissin fdsgf.. iyi calismalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aente said: cicek, yasli insan cekilmesin artik ayrica mayhem nickli birine gore cok naif fotograf isimleri secmissin fdsgf.. iyi calismalar. seconded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 s/b ters ışık denemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aente said: cicek, yasli insan cekilmesin artik, sahsina yonelik degil ama dunyaya bir haykirisim bu benim ahafds. fotograflarindan iyiler var. ayrica mayhem nickli birine gore cok naif fotograf isimleri secmissin fdsgf.. iyi calismalar. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar