sinad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nedir ne değildir? faydası var mıdır? yapılmalı mıdır? yapanlar var mı ? Bu aralar araştırıyorum. Bu ülkedende insanlardanda bıkmış durumdayım en az 6aylık programlar var bi 6 ay iyi gelir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi staj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 stajımı anlatalım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Thanks for using English. On behalf of Federal Government, Steve, Milwaukee, Wisconsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ya staj tamamda. gitsemmi gitmesemmi diye derin kederler içindeyim.Napsam? giden varmı? çok memnun olanlar var olmayanlarda. Wat tan farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 internship diye açılan bir başlıkta ne dememizi bekliyorsun ben de onu anlıyamadım? Yurtdışında Staj diye açsan en azından biraz anlarımda, "staj?" sorusuna cevap ne verilir bilemiyorum. Yani ne üzerine, hangi şirket, ne kadar para veriyor? Bir dolu soru var şimdi sen "staj..Nedir ne değildir? " diyosun. Staj aynı stajdır yurtdışında da olsa. More Details plz?:) edit - ps: Wat demişsin, wat ile alakası olamaz zaten mantıklı düşününce. Wat'da insanlar ne yapıyor gidiyo dondurma balon satıyor yada yemek pişiriyor. Amele gücü yani. Sen staj da okuduğun dal konusunda experience kasıyosun. Hiç staj yaptınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ben wat gibi bir program olduğunu düşünüyordum. Internship programları var. Onlardan birine katılmayı düşünüyorum. İş ve şirkete aslında çokta önem vermiyor. Sadece 6 ay hem buralardan uzaklaşmak hem de ingilizceyi daha iyi oturtmak istiyorum. Yani bu programla gidenler var mı onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 LAN! gidicem kurtulucam sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 git durduğun hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Kendini ispatlayip kapagi atabilirsin guzel bi ise. Yapan cok yurtdisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ulan sanki yurtdisi dreamland. Kacin da gorun ebenizinkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Prawler said: Ulan sanki yurtdisi dreamland. Kacin da gorun ebenizinkini. Buna ek olarak sana direk staja gel demiyorlar, acentalar senden alıyor parayı, sana sadece işverenle görüşme vaad ediyor. Gerisi yine sana kalmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Steve said: Thanks for using English. On behalf of Federal Government, Steve, Milwaukee, Wisconsin. I lol'd. btw, Bu olay ne zaman yapılabiliyor tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Prawler said: Ulan sanki yurtdisi dreamland. Kacin da gorun ebenizinkini. niye gittin lan hırrım? abi msnden paso çık git diyosun durma diyosun burda şikayet ediyorsun. İlginç adamsın serdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tabi ki iyi bisey, cv'nde iyi duracak bir yer olmasi ve iyi tecrube kazandiracak olmasi onemli tabi. universitede yaparsan para alamazsin veya az birsey alirsin. ama yuksek lisans basvurunda falan cok ise yarar iyi bi uniden alacagin referans. guzel bi sirkete girersen de iyi de para alirsin ve is basvurularinda cok ise yarar ben ilkinin faydasini cok gordum su an ikinciyi yapiyorum onu da direk okul bitince basla derlerse veya is basvurulari sirasinda gorucem insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ha bana pek farketmiyor acikcasi, burasi fena degil. Ama yani harbi feci zor disarda yasamak. Hedefin varsa cekilir. Ben alistim mesela, donmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yurt dışı staj iyi bişey aslında. git yap dene gör kesinlikle.. nerden ne imkan çıkacağını da bilemezsin sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Yurtdışını bilmem ama ben Türkiye 1.sınıftan beri her yaz staj yaptım. Maaş olarak her yer vermez helle zorunlu değilse, staja bile kabul edilmeyebilirsin, genelde angarya işler yaptırılır eğer çok zorlarsan iş öğrenmeye heves edersen ciddi ufak işler yaptırabilirler.Ha yazın tatil yapıp,eğlenmek mi staj mı dersen açıkçası bölümüne göre değişir bence staj yapmak yararlı ama unutma mezun olduktan sonra işe girince (eğer bulabilirsen) bir daha belli sektörler hariç 3 ay tatilin olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bende bu yaz Maltaya gelmeden diyodum ki,kaçıcam buradan avrupada yaşıcam,bide yabancı kızla evlenirim,bıktım istanbulan falan filan feşmekan nitekim 2.gün dönmek için kavgalara başladım, 1 ay öyle geçti,dönemedim. kaldı son 3 haftam öyle böyle geçiyo,bana kazandırdığı bi sürü şey var ama öğrendiim temel şeylerden bitanesi,genelleme yapmak doğru diil ama,yabancı kızlarla evlenmemek,yaşamak için İstanbul'dan başka yer seçmemek :d gibi bi sürü sonuç elde ettim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Valeron said: bende bu yaz Maltaya gelmeden diyodum ki,kaçıcam buradan avrupada yaşıcam,bide yabancı kızla evlenirim,bıktım istanbulan falan filan feşmekan nitekim 2.gün dönmek için kavgalara başladım, 1 ay öyle geçti,dönemedim. kaldı son 3 haftam öyle böyle geçiyo,bana kazandırdığı bi sürü şey var ama öğrendiim temel şeylerden bitanesi,genelleme yapmak doğru diil ama,yabancı kızlarla evlenmemek,yaşamak için İstanbul'dan başka yer seçmemek :d gibi bi sürü sonuç elde ettim ... abi o zaman sende annesi yabancı babası Türk olan çift vatandışlığı olan ve istanbulda yaşan bir tane yabancı bul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 oncelikle mezun musun? 6 ay sure istedigine gore mezunsun. ne zaman mezun oldugunun onemi var. internship ve traineeship adında 2 program var cunku. intership icin mezuniyetinin uzerinden en fazla 1 yıl gecmis olması gerek. traineeship icin ise boyle bir sınırlama yok ama eger yeni mezun değilsen senden sektorunde belirli bir sure is deneyiminin olmasını istiyorlar. amerika'da falan bol sayıda var, tabi bu senin hangi bransta staj yapacagına gore de degisir. maaslı bulma sansın cok az. eger turizm stajı yapacaksan maaslı bulabilirsin. ancak her isyeri sanki yeni birini ise alır gibi senden bazı nitelikler istiyor. soyle bi site veriyim mesela arastır sen buralardan. turkiye'deki sirketlere para dokmeden isini halletmeye calıs. http://www.internshipprograms.com/ ha bi de ingilizcemi gelistireyim demissin, en azından belirli bir seviyede olması gerekiyo calısabilmen icin, bazıları toefl bile istiyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar