Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Simdi Dr de ki kalenin adi Verminaard kalesi ravenloft taki kale bu kalenin bir sinav sonucu (bakiniz karagul serisi) sislerde beliren bir yansimasi o yuzden adi degisik bi kac yerinde ufal farkliliklar var ama onemsiz neyse asil sorun cuceler hadi 300 yil yasiyo rben bunu tekrar duyunca komaya girdim e biz en fazla 50 yil sonra kicimizi kipirtatamiycaz ne kadar kotu ben gidip olumsuzluk buyuleri bakayim internetten... :)[hline]A little less conversation a little more action please
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 dergaard ile nadergaard değil miydi kale isimleri bakamıycam şimdi kitabada ben böyle hatırlıyorum.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Dragaard keep , Nedragaard keep. Heh cokda farkli olduya :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ilginc,biri baksin solesin ama genelde unutmam isimleri....[hline]A little less conversation a little more action please
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Marduk benim bildigim Necronomicon da anlatılan en büyük Tanrı. Zaten genelde yazarlar böyle mitlerden yada dinlerden örnek aliyorlar.
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 necronomicon zaten olduğu gibi babil mitlerinden etkilenmiş. bu yukardaki text of magan da aynen simon versiyonunda mevcut...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Nedragaard olacak tabi ya ben ejderha yuce efendisinin ismini soylemisim.....pardon....[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar