Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Simdi Dr de ki kalenin adi Verminaard kalesi ravenloft taki kale bu kalenin bir sinav sonucu (bakiniz karagul serisi) sislerde beliren bir yansimasi o yuzden adi degisik bi kac yerinde ufal farkliliklar var ama onemsiz neyse asil sorun cuceler hadi 300 yil yasiyo rben bunu tekrar duyunca komaya girdim e biz en fazla 50 yil sonra kicimizi kipirtatamiycaz ne kadar kotu ben gidip olumsuzluk buyuleri bakayim internetten... :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 dergaard ile nadergaard değil miydi kale isimleri bakamıycam şimdi kitabada ben böyle hatırlıyorum.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Dragaard keep , Nedragaard keep. Heh cokda farkli olduya :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ilginc,biri baksin solesin ama genelde unutmam isimleri....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Marduk benim bildigim Necronomicon da anlatılan en büyük Tanrı. Zaten genelde yazarlar böyle mitlerden yada dinlerden örnek aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 necronomicon zaten olduğu gibi babil mitlerinden etkilenmiş. bu yukardaki text of magan da aynen simon versiyonunda mevcut...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Nedragaard olacak tabi ya ben ejderha yuce efendisinin ismini soylemisim.....pardon....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar