BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Joker said: bende bişi sorcam. iki gözümde 4.5 numero, uzak. bu durumda askerden yırtabilirmiyim? yırtarsam sonra lazer ameliyatı oldugumda bana tekrar gel bi bakalım sen deme şansları varmı? iki gozun miyoplar toplami + astigmat yoplaminin yarisi 14 u gecmeli yane 4.5 en buyuk asker bizim askersin olurda ama cuuk alirsan hayir ole gel deme sanslari yok
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 @fenris : ekime kadar tecilin var. fakat bence bir manin yoksa askerliğini aradan çıkart derim .1 ağustos ve 1 eylül arası yeni dönemin başvuruları devam ediyor 4 yıllık mezunuysan .
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 fenris said: ya benim şimdi okul bitti. tecil ettirmedim daha. ne zamana kadar vaktim var? celb gelince mi gidip ettirsem? hani iş arıyım bulamazsam kasımda giderim diyodum. git tecil ettir sonra tecil bozdurursun gerekirse tecil dedigin saglikli bi bireysen 1 gun surucek bisi soncta diplomandan itibaren 2 sene tecil ediyolar
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi yeni sistemde hangi 1 gün sağlıklı adama :) 3 gündür uğraşıyor diğer adamlar , ahbap olduk askerlik şubesinde =)3.günün akşamı ohhhh diye ayrıldı adam aramızdan .
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hangi ubeye gittin ki kadikoye felan gittiysen normal git maltepeye git kartala tuzlaya 1 gun
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Or1on said: 4.5 değil de 14.5 falan olursa yırtıyorsun. :) Zor yani. 6.5 ile giden akrabayı aldılar. abi ne saçma iş ya. ben lens'i çıkarınca bi bok göremiyorum resmen. nasıl savaşacakmışım ben askerde...
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Hehe kantinci falan yaparlar seni. Spor'a çıkartmazlar. :)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 spora cikarda geri hizmet verirler yane memur olursun savasmassin
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BonePART said: hangi ubeye gittin ki kadikoye felan gittiysen normal git maltepeye git kartala tuzlaya 1 gun kadıköy ama diğer askerlik şubeleri de kalabalık var diye yolluyorlar ikamet ettiğin şubeye diye ben kasmadım hiç .öyle biliyorum yani ben .
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BonePART said: fenris said: ya benim şimdi okul bitti. tecil ettirmedim daha. ne zamana kadar vaktim var? celb gelince mi gidip ettirsem? hani iş arıyım bulamazsam kasımda giderim diyodum. git tecil ettir sonra tecil bozdurursun gerekirse tecil dedigin saglikli bi bireysen 1 gun surucek bisi soncta diplomandan itibaren 2 sene tecil ediyolar o da mantıklı aslında. balon said: @fenris : ekime kadar tecilin var. fakat bence bir manin yoksa askerliğini aradan çıkart derim .1 ağustos ve 1 eylül arası yeni dönemin başvuruları devam ediyor 4 yıllık mezunuysan . kasım için 1 eylül e kadar başvuru yani. hmmm...
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 balon said: BonePART said: hangi ubeye gittin ki kadikoye felan gittiysen normal git maltepeye git kartala tuzlaya 1 gun kadıköy ama diğer askerlik şubeleri de kalabalık var diye yolluyorlar ikamet ettiğin şubeye diye ben kasmadım hiç .öyle biliyorum yani ben . alakasi yok ben kadikoy subesine gitmem lazimdi tecil icin kadikoyde saatlerce sira varmis kartala geldim kadin niye bura geldin dedi dedim bura yakin geldi bura geldim kadin mirin kirin etti ama yapmak zoruda islemi hayir deme sansi yok
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 evrakları kadıköye teslim ettik artık biz , sanırım bu obezite olayının yüzündende elimiz kolumuz bağlandı artık ssdfsf =) mecbur oraya git-gel yapcaz. valla çekmemişsin çileni , helal aga .
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 nufusa kayıtlı oldugunuz yerin şubesine gidin. yerli yabancı şube diye kapıda soruyorlar, deliler gibi sıra da olsa, yerli şubeysen alıyor. ozellikle kadıkoy alır. ben geçen sene o sırayı görüp salak gibi maltepeye geldim ve x gün uğraştım. o nedenle yerli şube (tu) tavsiyem budur. not: obeziteye 2-3 sene erteleme verebilirler. moralinizi yuksek tutun.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ertelemeden kastım, 1 sene sonra gel derler. ertesi sene gittin, tamam ama sen seneye bi daha gel derler. en sonunda 11c mi ne o maddeden çürüge çıkartırlar.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Esh said: nufusa kayıtlı oldugunuz yerin şubesine gidin. yerli yabancı şube diye kapıda soruyorlar, deliler gibi sıra da olsa, yerli şubeysen alıyor. ozellikle kadıkoy alır. ben geçen sene o sırayı görüp salak gibi maltepeye geldim ve x gün uğraştım. o nedenle yerli şube (tu) tavsiyem budur. not: obeziteye 2-3 sene erteleme verebilirler. moralinizi yuksek tutun. yankicim abi ben kartalda hic ole bisile karsilasmadim ulasda maltepede karsilasmamis sifir sorunla ikimizde baska ilcede yaptirdm zaten kadikoyde devletle is yapmak sacmalik pasaportuda 15 dakkada reslim ettim uzatmak icin kartalda kadikoyde 9 30da 100 kisi numara bitmisyti
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Alla halla ben liseden sonra muayneye gittim tecil için, bir iki belge doldurdum imzalattım tamam dedilerdi. sdf Muayne bile olmamıştım. Seninki şansa mı denk gelmiş nolmuş.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ayrica abicim benim bildigim git 1 sene sonra gel demek icin heyete gitmene gerek yok adami heyete sevk etmisler
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hazır konu varken bende sorayım sorularımı. şimdi okul bitti (4yıl), okuldan geçici mezuniyet bıdısını almak için bekliyorum - hemen yapıp bitirmek istiyorum. Ne yapıcam, nereye gidicem? - en erken ne zaman askere alırlar () - uzun dönem çıkma olasılığı düşük müdür,yüksek midir ? (işletme) - bende hafif şişko sayılırım. 1 yıl sonra gel dememeleri için ne civarda olmalıyım kilo bakımından ? 1.84 - 105 kg
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Benim bildiğim çürüğe cıkan adam 1- devlet dairelerinde calısamaz 2- iş yeri sahibi olarak devlet'le herhangi bir iş yapamaz Onun dışında cinsel yada psikolojik sorunlardan çüğüge cıkmamışsan 1 e 1 iş görüşmelerinde bir sorun olmaz heralde. Ya ben bi fotografci taniyorumdum çürüğe cıkmak için kendisine gelip photoshop'ta homoseksüel fotograflar yaptıranlar oluyor diyodu. Sağlık testinden'de geçmek için hap map mı atıyo artık bilemiyorum soruyorum size değermi lan 1.5 yıl için adının ibneye cıkmasına...
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 muayeneye gitmek zorundasın. obezite vs için de gideceksin. ama çok zor değil yani. benim de işlemlerim kadıköy'de yapıldı hep. ilk gittiğimde ytü bildirmediği için kaçak, ikinci gittiğimde itü bildirmediği için bakaya idim. vallahi herkes yardımcıydı. özellikle üni.lere bakan, orta bankodaki hanım çok fazla yardım ediyor. ama suyuna gidin yeterki. siz neyse de (sonuçta üni mezunu, aklı başında, çirkef olmayan adamlarsınız) bi sürü odunla ilgileniyorlar gün boyunca ve çooook kalabalık oluyor başları. ama öyle çok zor değil yani işlemler. vakit kaybı mı? evet. sabredin alın kağıdınızı bi daha bulaşmayacaksınız askere gidene kadar.
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahahaha 1.5 yıl için adının ibneye çıkmasına lafı süper heueheuhe,ya sen ne diyosun herifler kendilerini sakatlıyo askerde,çürüğe çıkmak için,ne manyaklar var bu ülkede
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yurtdışına çıkıp dönmemek varken niye çürüğe çıkmak için o kadar kasıyorlarki
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 He deyince yurtdışına çıkamıyorsun işte. :)
Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Masticore said: Benim bildiğim çürüğe cıkan adam 1- devlet dairelerinde calısamaz 2- iş yeri sahibi olarak devlet'le herhangi bir iş yapamaz Onun dışında cinsel yada psikolojik sorunlardan çüğüge cıkmamışsan 1 e 1 iş görüşmelerinde bir sorun olmaz heralde. Ya ben bi fotografci taniyorumdum çürüğe cıkmak için kendisine gelip photoshop'ta homoseksüel fotograflar yaptıranlar oluyor diyodu. Sağlık testinden'de geçmek için hap map mı atıyo artık bilemiyorum soruyorum size değermi lan 1.5 yıl için adının ibneye cıkmasına... Sağlam sallamışsın, Çürük raporu alıp da polis memuru olan ve homoseksüel raporu olup ta bar/restorant sahibi olan pek çok kişi var İstanbul'da. Hiçbiri de raporla ilgili bir sorun yaşamıyor bildiğim kadarıyla.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hangı ıs kolunca calışmak istediğinize bakar, hatta onabile bakmaz, biraz duzgun bir yerse dert etmiycektir zaten curuk olduğunuzu.
Öne çıkan mesajlar