Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aha onun tam olması için Shaman: FROST SHOCK! Shaman: FROST SHOCK! Shaman: FROST SHOCK! Olması lazım. Bi ara cd yoktu shocklarda shamanlar allleeaaaaahh diye spamlıyorlardı Ben bi de majordomo wipelarını çok seviyordum. Hunterlardan ve casterlardan nefret ettirmişti o fight beni beyler bakın şimdi mavi bi kalkan var atınca büyü atmı- wipe ULAN O SHADOWBOLTU ATANI Bİ YAKALARSAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 şunları okuyunca tbc çıkmadan 1 hafta önce 60 olduguma nasıl üzülüyorum anlatamam... hiç yaşamadım ben sizin gibi eglenceleri be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 us open betadan beri shaman oynuyorum, ne zaman frost shock un cooldown ı yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 uydurmus zatende evet orjinali 3 frostshocklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 1.5 te falan olması lazım. yada dot component vardı daha etkisi bitmeden yenilenebiliyordu. bilmiyorum ben shaman oynamadım ama o zamanlarda söylenen öyleydi. benim için o zamanlar shaman 1 gcd demekti sadece swing ms swproc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 biraz da servera ve guild yarışına bağlı tabi. benim için bwl vazgeçilmezdi. server first için yarışmamızı unutamam nefarianda %21e gelmişiz herkes heyecanlı server first geliyo laaan hadi ha gayret filan. aşağıdan general chat: NEFARIAN DOWN!!! asfdasfsa herkesin moral yerlerde herkes wtf damn filan diyo direkt wipe :D sonraki denemede de indirmiştik. o zamanlar nefariandan phase 3de wipe yiyince bug oluyordu bilmem kaç dk gelmiyordu bekliyorduk. öyle 1 saat farkla mı ne 2. killi yapmıştık sadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ilk cıktığında zaten her wipetan sonra 20dakkamı ne beklemek gerekiyodu diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kaede said: 1.5 te falan olması lazım. yada dot component vardı daha etkisi bitmeden yenilenebiliyordu. bilmiyorum ben shaman oynamadım ama o zamanlarda söylenen öyleydi. benim için o zamanlar shaman 1 gcd demekti sadece swing ms swproc ya seydi froshshock'ın duration'ı cdsidnen uzundu o zamanlar diminishingde yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 live'de hiç olmadı öyle birşey, ama bu geyiğin çıkış sebebi; Bir PTR versiyonunda shockların CD'siz olması ve insanların "acaba daha patch note'a girmeyen bir değişiklikmi bu" diye kafalarda oluşan soru işareti sonucuydu. Hiçbir zaman fixlenmedi. Hatta forumlarda baya konuşulmasına rağmen blue post bile gelmedi bu konu hakkında. Sonra live geçtiğinde CD'si vardı notelarda da hiç adı geçmedi. Kaale almadıkları bir bug'du heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Açık ara BWL idi bence. O döneme göre üzerinde ince düşünülmüş en güzel karşılaşmalar BWL deydi, şimdiki karşılaşmalarda daha gelişmiş atraksiyonlar olsa da seviyenin altında bence. vael olsun, nefarian, razor.. Bir de 40 kişi dile kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Cuce said: Kaede said: 1.5 te falan olması lazım. yada dot component vardı daha etkisi bitmeden yenilenebiliyordu. bilmiyorum ben shaman oynamadım ama o zamanlarda söylenen öyleydi. benim için o zamanlar shaman 1 gcd demekti sadece swing ms swproc ya seydi froshshock'ın duration'ı cdsidnen uzundu o zamanlar diminishingde yok tabi dr olsada fs zaten dr da değil diyebiliyorum ben. freenin dediği olabilir sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dr'e girdi cıktı yıllar boyunca su anda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 En zor instance naxx vanilla dır tartışmasız. Sonra AQ40 tır tabi ki en eğlenceli olanda bana göre AQ'dı :P saçma saçma ölür herkes kenarda köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Okumak bile zevk veriyo ya, keşke vanillia zamanı cs yerine wow oynasaymışım =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 3.2 ile Experience Lock geliyor. Kurun Vanilla guildler AQ40 kasın, hehe. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BWL ftw abi. Hatırlıyorum da her hafta supression roomu temizledikten sora Broodlordu yanlışlıkla pullayan birisi oluyodu elbet. Sonra sıfırdan başla :D. Sonra o LoS ile flame buffetlardan kurtulmak. Chromaggus'un breathleri. MC'den sonra böyle oyun mekaniği görmek şaşırtmıştı baya. Broodlordda böyle sonlara doğru hep mageler aggro alırdı artık blastwaveden tanklar aggroyu tutamazdı aheua of güzel günler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 AQ40,BWL,MC,Naxx,ZG bunlarda zaten oynamayan adam asıl zevki almamıştır bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BRD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya şöyle bir durum var naxx vanillayı görmüyen çok adam var bide üstüne naxx wotlktan yorum yapıp naxx vanilladan oy kaçıranda var.bence gelmiş geçmiş en güzel instancelardan birisi naxxtı ama sağolsunlar wotlkta puglarla bile 25 man yapılcak kıvamda bir instance olduundan baya bi heba ettiler güzelim instance ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Aynen öyle naxx vanilla rare instancelardan biriydi çok kişi kel thuzadı görmemiştir vanillada şimdi yeni 80 olan hemen görüyor yazık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Blackwing Lair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 |Joker| said: BWL FTW. Nefarian progressi unutulmaz. İlk bosstaki aksiyon unutulmaz, ikinci bossta %30'dan başlamak unutulmaz, Chromaggus unutulmaz.. Of neydi orası abi. düşüncelerime tercüman olmussun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Direk bodoz BWL derim aq kapısını acmak ıcın 5 saat ıcınde nef kesmemız gerekıyordu o kadar kötü başlangıc yapıpta nef kestıkten sonrakı an süperdi hehe herkes sasırmıstı cunku aq kapısını acıcaktık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Vanilla naxx imbaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Prenerf m'uru karazhanı işaretleyenleri bölümden banlayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar