Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 PHP ve mysql ile ilgili ufak bir sorun yaşıyorum. Formdan aldığım verileri mysql e yazdırıyorum fakat farklı bir sayfada, mysql veritabanımdaki verileri sayfaya printlerken, satır atlamıyor. Formda textarea'ya: asd asd aa yazdırdıysam, veritabanına da aynı sekilde linebreaklerle yazıyor fakat, bunu veritabanından okutup baska bir php sayfasında echolattığımda, asd asd aa görüyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 urldecode(str_replace('%0D%0A','',urlencode($record[content]))) şöle psikopat bişi yapmıştım, ama işe yarıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 n karakterini ile replace etmen lazım database'e yazmadan önce yada database'den okuduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 wildpervert said: urldecode(str_replace('%0D%0A','',urlencode($record[content]))) şöle psikopat bişi yapmıştım, ama işe yarıyo :D karışık geldi çözümün yapamadım eheha. saol yinede. evet zgrw, nl2br diye bir fonksiyon varmış, onun sayesinde yaptım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 zgrw said: n karakterini ile replace etmen lazım database'e yazmadan önce yada database'den okuduktan sonra yani şunu yapmaya kafam basmamış, gidip önce encode, sonra decode falan filan. /n göremeyince insan kıllanıyo. echo ile debugın kralı olunca, insan amele gibi oluyo bi yerdens sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 olur arada öyle doğu ;) ben de çok yaptım öyle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 edit: pardon tam tersiymis olay, silinebilir bu mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yahu nl2br nin suyu mu çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ile yaparsan sıkıntı cıkmayacaktır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar