Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 PHP ve mysql ile ilgili ufak bir sorun yaşıyorum. Formdan aldığım verileri mysql e yazdırıyorum fakat farklı bir sayfada, mysql veritabanımdaki verileri sayfaya printlerken, satır atlamıyor. Formda textarea'ya: asd asd aa yazdırdıysam, veritabanına da aynı sekilde linebreaklerle yazıyor fakat, bunu veritabanından okutup baska bir php sayfasında echolattığımda, asd asd aa görüyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler şimdiden.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 urldecode(str_replace('%0D%0A','',urlencode($record[content]))) şöle psikopat bişi yapmıştım, ama işe yarıyo :D
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 n karakterini ile replace etmen lazım database'e yazmadan önce yada database'den okuduktan sonra
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 wildpervert said: urldecode(str_replace('%0D%0A','',urlencode($record[content]))) şöle psikopat bişi yapmıştım, ama işe yarıyo :D karışık geldi çözümün yapamadım eheha. saol yinede. evet zgrw, nl2br diye bir fonksiyon varmış, onun sayesinde yaptım. Teşekkürler.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 zgrw said: n karakterini ile replace etmen lazım database'e yazmadan önce yada database'den okuduktan sonra yani şunu yapmaya kafam basmamış, gidip önce encode, sonra decode falan filan. /n göremeyince insan kıllanıyo. echo ile debugın kralı olunca, insan amele gibi oluyo bi yerdens sonra :D
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 olur arada öyle doğu ;) ben de çok yaptım öyle şeyler :)
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 edit: pardon tam tersiymis olay, silinebilir bu mesaj.
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ile yaparsan sıkıntı cıkmayacaktır sanırım
Öne çıkan mesajlar