Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 orda olsamda beni İstanbul'un yağmurlarında yıkasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ahha adam gurbet mode on gezior topiklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 şuan göztepede çılgın gibi yağmur yağıyor oley^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hangi Göztepe bu ya? Hava kapalı gibi de zerre yağmur damlası yok bizim Göztepe'de. Edit: Emin olamadım iki kere cama çıkıp kontrol ettim, tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 anadolu hisarının orda da bi göztepe var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 istanbullun sellerinde boğulmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Spidee said: Hangi Göztepe bu ya? Hava kapalı gibi de zerre yağmur damlası yok bizim Göztepe'de. Edit: Emin olamadım iki kere cama çıkıp kontrol ettim, tık yok. YAAAAAĞĞĞĞ YAĞĞĞ PLX PLX PLX YAAAAAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Yağmıyor di mi, oh be, göremiyor muyum yağmur damlalarını diye gözlerimi kırpıştırıp duruyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 durdu,yağıyordu yaklaşık 15 dk önce falan bir de güneş açtı lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 az önce dışarı çıktım geldim yok ama yagmur ama hava kapalı gibin hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben dışarı çıkıcam az sonra inşallah şakır şakır yağmaya başlar.zaten kapalımsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bursaya ayak bastigimdan beri ilk defa hava serin tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Gönderin biraz Çekmeköy tarafına... Yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 şu an pendik civarında fırtına çıktı resmen. oh lan sonunda yağdı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kayışdağında saat 11e5kala başladı, böyle 11-12 gibi deli gibi çoştu sonra pıstı (: şimcik güneş açtı deli gibi sıcak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dory said: bursaya ayak bastigimdan beri ilk defa hava serin bursalımısın sen SARIAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bunalmam mi yeaaa. resmen yasam enercim falan bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 5 dakika yagdi ve kanalizasyonlar tasti bile besiktasta. lagim kokusu sardi bir anda evi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 OHA NASI GÖK DÜRLEDİ ANLATAMAM kulaklık vardı bangır bangır müzik dinliyodum ödüm bokuma karıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahahah, hayat cok zalimlesmis sana. BabacumMostors said: dory said: bursaya ayak bastigimdan beri ilk defa hava serin bursalımısın sen SARIAA eet ama nolur ipne geyigi yapma, diilim diilim diiliim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 cidden yerimden zıpladım resmen kedi bile bagırmaya basladı uf uyandırır simdi herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Cam kapali olmasina ragmen iceri gelen ses uyandirdi harbiden ne yagdi be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 etiler kendinden geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Romario said: Cam kapali olmasina ragmen iceri gelen ses uyandirdi harbiden ne yagdi be! kesinlikle ama yağmurun verdiği ferahlıktan sonra uyuyunca staja geç kaldım... Milletinde gökkuşağı var diye 35 araçlık kaza yapması ümraniye'Nin orda ayrı bir fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fena fail... Ama güzeldi yağmur kavacıktayım bende geceleyin anladım kapadım heryeri yattım kitap okumaya saat 4te 1 saat falan yağdı huzur verdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar