irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dondurma kalpazanlığı ftw ahah adamların resmen iş güç yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 zamanında max çubuğunun üstüne bedava max yazıp çok dondurma yemiştim öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dondurma diyince akan sular durur bende. özellikle vişne limon of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 daha dün koca kutu vişne limon yedim baygınlık geçircektm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bende yiyorum engel olamıyorum böyle. diyorum irade yapcam hepsini yemicem. yarısını buzluğa koyuyorum yarım saat sora gidip gene yiyorum tekrar koyuyorum hepsini yemicem diye. gene biraz sora aynı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar