Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 öncelikle geçmiş olsun paspa topicte napae ilgiyi her zamanki gibi üzerine çekmeye kasmış ben merkezci yorumlarıyla. süper dengesiz ilgi manyağı bir kız olarak çok da fazla konuşman garip geliyor bana burda sanki başarılıymışsın gibi ilişkilerde. yanlış anlama ama kabul et komik bilir kişi konumunda görmen kendini. @sesu sen de kimse şiddet olayına girmemiş vs. demişsin ironik mesajlar topici olmuş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Chewy said: ee sonuç?ardından pardon yanlıslık oldu die msj geldimi? Sonuç; Ses tonundan yanlışlıkla aramadığı tabiki çok belli. Kendi de belli olduğunun farkında zaten. "Kusura bakma rahatsız ettim hadi iyi geceler" dedi. Ama yer mi Anadolu çocuğu:) 3 aydır konuşmuyoruz. "Aramışken konuşalım nasılsın işler güçler nasıl" diye girdim muhabbete. Ağladı. Ama neden ağladığını bilmiyorum. O da sordu "Annenler nasıl, işinden memnun musun?" Yaklaşık 20 dakika konuştuk. Son beş dakikasında asıl konuya girdim çok ürkütmeden. Israrcı değildim, ama bir yanımın eksik olduğunu anlattım ona. Ağladı yine. Modu şu: Seni hala seviyorum, ama beni yine üzmenden korkuyorum. Sana güvenmek istiyorum. Ağlamasının nedeni de sanırım yaşadığı bu çelişki. 20 dakika sonunda güzelce iyi geceler diledik birbirimize ve kapattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Süründür kizi birak salya sümük aglasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 mümkün değil kıyamam ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Al işte. Ondan sonra yer miymiş anadolu çocuğu bi kaşa bi göze bi ühü ye gg oldun burada senden olsa olsa saf anadolu çocuğu olur. Heh.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Senden ne çocuğu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hm pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 paspatur said: mümkün değil kıyamam ki... haklısın sonuna kadar. salla diğerlerini. kendileri yetememiş ilişki yürütmeye, insanlara insan gibi davranmaya burada trip atıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 paspatur said: Senden ne çocuğu olur? Bizim ne çocuğu olduğumuz belli seni bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bencede belli evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ondan terkedilmişsin zaten. Hoş ben de katlanamazdım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 atışmalı mesajları sildim, sakin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Buyse said: paspatur said: mümkün değil kıyamam ki... haklısın sonuna kadar. salla diğerlerini. kendileri yetememiş ilişki yürütmeye, insanlara insan gibi davranmaya burada trip atıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 http://forum.paticik.com/posting.php?20,reply,4257629,quote=1 paspatur said: 54 gün önce terkedildiğim eski kız arkadaşımın karşısına çıkmaya hazırlanıyorum... Bu 17 ay içinde ayrı geçen zamanları da ekledin mi ? 26 Aug 2009, 00:50 Bu tarihte de terkedildim demişsin hem d e54 gün önce ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar