stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bu siteden sadece CD,DVD,KİTAP alınabildiğini biliyordum. Ancak bunlar harici bir kaç şey daha yolluyorlarmı ? Örneğin biraz önce bir kaç kutu amino asit isteğinde bulundum ve payment kısmına geçişe izin verdi. Yani sadece elektronik eşyamı yollamıyor ? Birde amazon.co.uk'da amazon.com'da bulduğum çoğu ürünü bulamıyorum, sebebi ingiltereden temin ettikleri için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Amazon turkiyeye sadece cd, dvd ve kitap yollar. Baska hic bir sey yollamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ancak ilaç istediğimde ödeme kısmına kadar geliyor.Yani onay versem çekimi yapıcak. Mesala bir kamera sepete koyduğumda daha adres seçimi bölümünde bile bu ürün ülkenize yollanamaz diye uyarı veriyor ama amino asit v.b ilaç türlerinde vermiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 almis oldugun urunu amazon direk olarak satmiyor olabilir. normalde amazon kitap,cd ve dvd gibi urunleri kendisi gonderiyor. bunun haricinde anlasmali oldugu bazi alt bayileri var diyelim. eger bu bayiler turkiye'ye gonderim yapiyorsa amazon uzerinden istedigin urunu alabilirsin. mart ayinda turkiye'de bir turlu istedigim turde bulamadigim kulak tipaci siparis ettim ve 1-2 hafta icinde elimde oldu. siparis verirken toplam tutarin 100 dolari gecmemesine dikkat et, yoksa gumruge gitmek durumunda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 amazon.co.uk ile amazon.com farklı. co.uk ingiltereden temin ediyor evet. fiyatları da fark eder baya. mesela DSLR kameralara bak baya bi fark oluyor. Amerikada daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar