Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 http://www.sezyum.com/ses/edessa.mp3 olamaz böle bir cover böle bir parça ..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66736[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 :) okadar aradım bide bulamadım acıyım dedim..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Nasıl aradın yahu? Edessa yazsan çıkıyo zaten[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 halbuki edessa diye aratsan anında çıkıyo hehe[signature][hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 puhahahah aman allaaahhhh diye çığırıyo adam çok komik :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Adam başlığa edassa yazmış o şekilde aramış bulamamıştır. Edessa olacak.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 süperr yaaa[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Epxmadcat, 08 Haziran 2004 17:21 tarihinde demiş ki: Adam başlığa edassa yazmış o şekilde aramış bulamamıştır. Edessa olacak. evet haklısın ama gene dinlemeyenler olmuş onlara olsun artık bu topic :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bu günlerdede dinleyin,izleyin topicleri çok açılmaya başladı. Hayırlısı :).[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hele künefemiiiz bambaşkaaa kısmı baya komik... ama edessa ünlüdür baya zaten?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 edessa güzeldir ..[signature][hline]all fired up
rona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 süper beah[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Öne çıkan mesajlar