Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sevgili emre "havayollarinin anunakoyiim" icerikli yorumundan sonra hissettigim mahalle baskisina istinaden once yorumunu, sonra da seni sildim. facebookta yaptiginiz yavsakliklar bana yol, su ve bikbikbikbik olarak dondugu icin pisman degilim, gene yaparim. itiraf etmem lazim, otelde yapacak birsey bulamamamin da etkisi buyuktu. can sikintisi kotu birsey. bunu sana soylemenin dogru yolunun da paticikte seni afise etmek olacagini dusundum. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 babasini nerden tanirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yahu sabahın köründe çok mu canınız sıkılıyor sizin? =) Mesajdanda çok birşey anlamadım zaten uykulu kafayla, 1 saat sonra tekrar gelir bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gaay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 emre de seviyesiz tabi caniiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aquila said: babasini nerden tanirdin? ortak arkadaşlarımız vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aquila said: babasini nerden tanirdin? kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar