Mahlejas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Xp'de yaşadığım sorunlardan sonra bilgisayari formatlayip 98 kurdum.Büyük umutlarla DaoC yuklediktne ve butun updateleri yaptiktan sonra bole salak bi hatayla karsilastim... ______________________________________________ Program Başlatma Hatasi GAME.DLL dosyası, eksik DINPUT.DLL verme ile bağlı:DirectInputCreateEx. ______________________________________________ dosya eksikmi falan diye arattirdim bu Dinputu ve Game.dll'yi ve buldum hepsi yerli yerinde duruyor. Oyunu silip tekrar 1 saat boyunca updatelerimi yapiyim?[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. .:Mahlejas Malkocoglu The Necromancer:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Complete file check yapmayı denedinmi (oyunu ilk açtığında kutu çıkıyo aşada)[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 game.dll'i sil bastan ceksin updater.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahlejas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamam simdi sildim game.dll dosyasini complete file checkle yuklemesini bekliyorum...[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. .:Mahlejas Malkocoglu The Necromancer:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahlejas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ı ıh ne yazıkki olmadi[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. .:Mahlejas Malkocoglu The Necromancer:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar