soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kedilerin bu hareketi yapabilceklerine inanıyorum ben.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ruh katmak cok onemli tabi ruhunna ziplarsan burdan teee nereye kadr yolu var allahin kismet etttigi yere kadar ziplar her insan ama biz inaniyoruz ki sen cok yukseleceksin, o isik var sende.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 "hazreti muratcan" said: komik mi oldun canim fake..
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 "Pen Duick" said: havada bir kere zıplayamassın ki iki kere zıplayasın.
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 neden böyle bişeye inanıyosun ki. merak ettim ben şimdi
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kediler duvara yavaş çekimde tırmanabiliyolar, gözlerimle gördüm. bunu da yaparlar.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 "hazreti muratcan(3g buyurmuslar ki" said: komik mi oldun hayir inandim basardim
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 2 kere zıplamak değilde havada asılı kalmak diye bişi var. fiziksel olarak imkansız olsa da var yani. Nası yapiyorlar bilmiyorum kobe fln bildiğin havada asılı kalıyor, böyle sağa sola bakıyor sonra alley-hoop yapiyor.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 soulberry said: kediler duvara yavaş çekimde tırmanabiliyolar, gözlerimle gördüm. bunu da yaparlar. MATRIKSTI ADETA.............
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kismetse bi gun ziplarsa olabilir, inaniyo cunku demi? eet eet.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 senko said: 2 kere zıplamak değilde havada asılı kalmak diye bişi var. fiziksel olarak imkansız olsa da var yani. Nası yapiyorlar bilmiyorum kobe fln bildiğin havada asılı kalıyor, böyle sağa sola bakıyor sonra alley-hoop yapiyor. havada durmak abi o bi hal gelince olur niye olmasın.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 simdi matrix diyosun yavas cekim diyo resmen burda bi celiski var adeta noluoskibis?
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 benim babam bi zıplar, 2 gün inmesini beklersin. havada kaç kere zıpar bilemiyorum.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tam o durduğu anda bi daha space yapcan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dory said: simdi matrix diyosun yavas cekim diyo resmen burda bi celiski var adeta noluoskibis? o zaman slowmotionda bi ziplatirlar adami...... aklin hayalin durur.. napiyoski bis dersin? adeta eet adeta....
Öne çıkan mesajlar