Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 1. Manha De Carnaval 2. Pegueno Fado 3. An Fontes 4. Lisboa. Dainha Do Mar 5. Fado Tordo 6. Mais Um Fado No Fado 7. Saudade Mal Do Fado (Fado Loueo) 8. Fado Do Ladrao Enamorado 9. Quase Imortal 10. Valeu A Pena 11. Ai Meu Amor Se Bastasse 12. Ay Amor 13. O Gente Da Minha Terra 14. Se Ao Menos Houvesse 15. A Voz E O Sileneio 16. Haja O Q Houverdün aldım bu albümü. gayet iyi tarzı sevenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Albümün en sağlam parçalarından bir kaçının youtube videosunu koysaymışsın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 albümün icinde manhe de carneval olması yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Farklı kişiler mi söylüyor şarkıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aquatik said: Farklı kişiler mi söylüyor şarkıları? list 1-MANHA DE CARNAVAL-TERESA SALGUEIRO FEAT.JOSE CARRERAS 2-PEQUENO FADO-MONICA MOLINA 3-AS FONTES-MAFALDA ARNAUTH 4-LISBOA.RAINHA DO MAR-MADREDEUS 5-FADO TORDO-MARIZA 6-MAIS UM FADO NO FADO-CAMANE 7-SAUDADE MAL DO FADO-CARLOS DO CARMO 8-FADO DO LADRAO ENAMORADO-NUNO DA CAMARA PEREIRA 9-QUASE IMORTAL-MAFALDA ARNAUTH 10-VALEU A PENA-MARIA DA FE 11-AI MEU AMOR SE BASTASSE-ALDINA DUARTE 12-AY AMOR-MONICA MOLINA 13-O GENTE DA MINHA TERRA-MARIZA 14-SE AO MENOS HOUVESSE UM DIA-CAMANE 15-A VOZ E O SILENCIO-ALDINA DUARTE 16-HAJA O QUE HOUVER-MADREDEUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Teşekkürler bilgilendirme için. Edinmek lazım =) Yalnız karma bir fado albümünde Amalia Rodriguez'e hiç yer verilmeyişi ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aquatik said: Teşekkürler bilgilendirme için. Edinmek lazım =) Yalnız karma bir fado albümünde Amalia Rodriguez'e hiç yer verilmeyişi ilginç geldi. evet çok büyük eksik. ben albümü açıkçası ilk alırken mariza için almıştım ama her ne kadar çok haz etmesemde monica molina yı sevdirdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 firatram said: Albümün en sağlam parçalarından bir kaçının youtube videosunu koysaymışsın keşke. biraz sindirip öyle koymak istedim birde 8. şarkıyı koyucaktım ama videosunu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Abi Monica Molina'nın ne işi var ya :) güzel o da gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 oy bulayım ben bunu.son videodaki hatun Marizanın solo albümleri de benden tavsiye olsun,efsanedir hatun yeni dönem fado sarkıcıları arasında en başarılısı denebilir. Portekizde konserine bilet bulamamıstık haaftalar öncesinden=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 2006 çıkışlı live at lisbon da özellikle benden tavsiye olsun. şarkı sonlarında alkışları duymasanız asla live albüm olduğuna inanamassınız o kadar iyidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar