Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 nereye açacağımı bilemedim. şimdi ben opera kullanıorum, facebookta char penceresinden chat yapabiliorum, fakat çıkıp tekrar grdgmde, chat penceresini açtıgımda sadece bir soru işareti beliriyor yazdıklarımı göremiorum. firefox'da da denedim aynı şey oldu gerçi. çözümü var mıdır?
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 operanın 9.xx versiyounlarında bende de oluyodu böyle aptal şeyler. 10.00 beta kurdum, facebook daha bi stabil oldu.
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bende de chat yaparken pat diye plugin yükle eksik diyor. apple quicktime. sevmem etmem zaten. kapatıyom tekrar gelio. niye oyle yapıyo ki
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 opera 10 yükledim şimdilik sorun yok gibin.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 plugin olayını bende de yaptı ff bir defa sonra bir daha yapmadı ama
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sorun browser da degil sitede, paso bisiyler degistiriyolar sayfada, bende firebug i acik unutup giriyom bazen, hayvancagiz javascript errorleri arasinda boguluyo, firefox uda yavaslatiyo.
Öne çıkan mesajlar