Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 nereye açacağımı bilemedim. şimdi ben opera kullanıorum, facebookta char penceresinden chat yapabiliorum, fakat çıkıp tekrar grdgmde, chat penceresini açtıgımda sadece bir soru işareti beliriyor yazdıklarımı göremiorum. firefox'da da denedim aynı şey oldu gerçi. çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 operanın 9.xx versiyounlarında bende de oluyodu böyle aptal şeyler. 10.00 beta kurdum, facebook daha bi stabil oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bende de chat yaparken pat diye plugin yükle eksik diyor. apple quicktime. sevmem etmem zaten. kapatıyom tekrar gelio. niye oyle yapıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 opera 10 yükledim şimdilik sorun yok gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 plugin olayını bende de yaptı ff bir defa sonra bir daha yapmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sorun browser da degil sitede, paso bisiyler degistiriyolar sayfada, bende firebug i acik unutup giriyom bazen, hayvancagiz javascript errorleri arasinda boguluyo, firefox uda yavaslatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar