Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil satılık PC

Xtreme_Chill

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar, cok cok cok acil olarak satiyorum kasayi icerisinde ne varsa. Fazla anlamam parca ozelliklerinden falan o yuzden faturada ne yaziyorsa onlari yazdim.

PC

Sapphire HD4870 1GB 256Bit DDR5 16X

HI-LEVEL 4GB (2x2) 1333Mhz DDR3 Ram

WD 500GB 7200 RPM 16MB SATA2

Cooler Master Centurion RC-590 700W MidT ATX Siyah Kasa

Samsung Double Layer Lightscribe Sata DvD Yazıcı

MB-MSI 7356 Diamond P35, 2xPCIex16 , 1333 Lv

CPU Intel Core 2 Quad Q6600, 2.4 GHz, 64 Bil

Gercekten almayi dusunen arkadaslara cok yardimci olabilirim. Fiyatlari yazmadim hatta beraber arastirip durust bir fiyatla anlasabiliriz. Pati disinda bir yere satmak istemiyorum. Almayi dusunenler irtibata gecsinler.

Bu arada kasa ve parcalar gercekten cok yeni. Gectigimiz Mart, Nisan aylarina ait Postlarim var Donanim & Yazilim bolumun de. Oradaki arkadaslara sorarak toplamistim ve uzerine basarak soyluyorum hersey cok yeni. Su guzel kasa ile CoD5 kastim baska bir sey de yapmadim.

Unutmadan yazayim Istanbul - Avrupa yakasindayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Para lazim ><
faturasi falani filani ne isterseniz hatta kasa disindaki bazi parcalarin kutusu bile duruyor.
Bu arada WoW oynuyorsan kac fps goruyorsun gibi pm ler geliyor. WoW degil ama Call Of Duty 5 oynuyorum ve gayet iyi performansi. Zaten parcalar cok iyi. Bunda da dusuk performans alinacagini kesinlikle dusunmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

paticik dısından alişveriş yaptım allahın belası donanımhaberden binpişman oldum.

x2-5000
asus board
everest kasa :S
320 gb disk
dwd-writer

bu alete 500 verdim :S

adam goya 5.1 sistem 9500 ekran kartı vs. gondercekti kasayi bir açtim hiçbişey yok tozdan hiçbişey gözükmüyor,valla paticige kurban olam,sistemin fiyatıda iyi pazarlık falam 950 ye düşer o :),allah beni taş etsin,2 hafta daha beklesem alirdim bu sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...