Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Selam arkadaslar, cok cok cok acil olarak satiyorum kasayi icerisinde ne varsa. Fazla anlamam parca ozelliklerinden falan o yuzden faturada ne yaziyorsa onlari yazdim. PC Sapphire HD4870 1GB 256Bit DDR5 16X HI-LEVEL 4GB (2x2) 1333Mhz DDR3 Ram WD 500GB 7200 RPM 16MB SATA2 Cooler Master Centurion RC-590 700W MidT ATX Siyah Kasa Samsung Double Layer Lightscribe Sata DvD Yazıcı MB-MSI 7356 Diamond P35, 2xPCIex16 , 1333 Lv CPU Intel Core 2 Quad Q6600, 2.4 GHz, 64 Bil Gercekten almayi dusunen arkadaslara cok yardimci olabilirim. Fiyatlari yazmadim hatta beraber arastirip durust bir fiyatla anlasabiliriz. Pati disinda bir yere satmak istemiyorum. Almayi dusunenler irtibata gecsinler. Bu arada kasa ve parcalar gercekten cok yeni. Gectigimiz Mart, Nisan aylarina ait Postlarim var Donanim & Yazilim bolumun de. Oradaki arkadaslara sorarak toplamistim ve uzerine basarak soyluyorum hersey cok yeni. Su guzel kasa ile CoD5 kastim baska bir sey de yapmadim. Unutmadan yazayim Istanbul - Avrupa yakasindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 eh be ilgilenen kimse yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Noldu niye satiyosun ki yeni makinayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Para lazim >< faturasi falani filani ne isterseniz hatta kasa disindaki bazi parcalarin kutusu bile duruyor. Bu arada WoW oynuyorsan kac fps goruyorsun gibi pm ler geliyor. WoW degil ama Call Of Duty 5 oynuyorum ve gayet iyi performansi. Zaten parcalar cok iyi. Bunda da dusuk performans alinacagini kesinlikle dusunmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kaç para biçtiğin fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fiyatı ogrensek bide =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oha Call Of Duty 5 ne zaman cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 reyou said: oha Call Of Duty 5 ne zaman cikti? Yuh =) Call of Duty : World at war = COD 5 edit : bu arada ben de merak ediyorum fiyati. Tipkisinin aynisindan bir makinaya ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Faturalarin toplam fiyati 1.600 tutuyor. 1.100 e verebilirim. Cok acil paraya ihtiyacim var borc verin be of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 parça parça satmayı düşünürsen ekran kartına talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuMa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben alabilirim bu makinayı messenger adresi yada telefon numaranı Özelden yollarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 numara, msn vs yazdim ozelden. bu arada fiyatta yardimci olurum diyorum hala ilgilenen yok. hani kotu bir sistem olsa tamam dicem ama kutulari bile duruyor be. amma fakir insanlarmissiniz borc veren bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 paticik dısından alişveriş yaptım allahın belası donanımhaberden binpişman oldum. x2-5000 asus board everest kasa :S 320 gb disk dwd-writer bu alete 500 verdim :S adam goya 5.1 sistem 9500 ekran kartı vs. gondercekti kasayi bir açtim hiçbişey yok tozdan hiçbişey gözükmüyor,valla paticige kurban olam,sistemin fiyatıda iyi pazarlık falam 950 ye düşer o :),allah beni taş etsin,2 hafta daha beklesem alirdim bu sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben diyorum zaten pazarlik yapariz ayarlariz birseyler fiyat icin. hem gayet de temiz hani almak isteyen gelir gorur sistemi oyle alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 wala param olsa direk taliplin olacaktım :S nese ben paralanıncaya kadar satmazsan talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 taksit imkanı var mı gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ayda 180 ytl taksitle satarsan alirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 elma armut satar gibi pc mi satılır böle ki ola kim vere 1,100 trinko...gud lak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ben pazarlik yapariz diye yazdim bir kac defa. gercekten almayi dusunen gelir gorusuruz ve orta bir fiyatta anlasiriz bu kadar basit illa 1.100 diye bir rakam yok oylesine yazdim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konu hala guncel arkadaslar. Fiyat konusunda 1.100 yazdigima bakmayin gelin anlasiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kac tane PM geldi mutlaka alicam diye ama hic kimseden ses cikmiyor. alin artik yoksa satmaktan vazgecicem cunku para ihtiyacimi toparliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Para olsa direk alırım , güzel duruyo özelliklere , ah şu para yokmu para..O ufak harcamalar adamı bitiriyo aslında , oraya ver oraya bunu ver , şunu yap derken bi bakmışsın elindeki para bitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pm attım cevap gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tek tak alma şansımız varmı ekran kartı ve ramlari alabilirim tek tek satiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 PM lere cevap verdim. 9-10 tane PM var kesin aliyorum diye eger pazara kadar alan olmazsa satmaktan vazgecicem haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar