fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Selamlar, Temmuz sonunda amerikadan döneceğim, bu süre içerisinde istediğiniz bulamadığınız ucuza aradığınız lensler varsa(lensler önceliklidir, kameralara sıcak bakmıyorum çünkü kolayca bulabilirsiniz ve fiyatları da çok fark etmiyor) bana linkiyle beraber mail atınız efenim, ben de bir araştırıp bana olan maliyetini hesaplayıp size bir fiyat bildireyim, anlaşırsak siz benim hesabıma parayı yatırın ya da kim bu adam derseniz babama parayı elden de teslim edebilirsiniz kendisi Türk Böbrek Vakfı Hizmet Hastanesi'nde doktor. bi yere de gitmeye niyeti yok=) siz yine de benimle öncelikle iletişime geçin, kaygınız tasanız varsa da gelin konuşalım çözelim efendim. Sevgiler. [email protected]
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 oha adamin hayati acik kaynak kod, tebrik ettim. bu arada bendende siparis isteyen arkadaslar var, onlari direk sana yonlendirsem olur dimi? :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 wah pedalı getirebilir misin ?
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mountain Dew getir baboli :D Edit: Gece gece "dev" yazdım, ağlamak istiyorum, gidip yatıyım bari.
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ciddi ciddi bana gatorade getirebilirmisin ? 20-30 adet çeşitlerinden ben ne kadar istiyorsan babana çıkartayım ücretini
raider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Fotoğraf makinası getirtebilirmisin?
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Lens almayı düşünüyodum bende canon DSLR 450d için biraz inceleyip karar verip haber vereyim sana...
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hala geleceksen bir siparişim olacaktı?
zonf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 şişme hatun çok kullanılmamıştır umarım.
Öne çıkan mesajlar