fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Selamlar, Temmuz sonunda amerikadan döneceğim, bu süre içerisinde istediğiniz bulamadığınız ucuza aradığınız lensler varsa(lensler önceliklidir, kameralara sıcak bakmıyorum çünkü kolayca bulabilirsiniz ve fiyatları da çok fark etmiyor) bana linkiyle beraber mail atınız efenim, ben de bir araştırıp bana olan maliyetini hesaplayıp size bir fiyat bildireyim, anlaşırsak siz benim hesabıma parayı yatırın ya da kim bu adam derseniz babama parayı elden de teslim edebilirsiniz kendisi Türk Böbrek Vakfı Hizmet Hastanesi'nde doktor. bi yere de gitmeye niyeti yok=) siz yine de benimle öncelikle iletişime geçin, kaygınız tasanız varsa da gelin konuşalım çözelim efendim. Sevgiler. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 oha adamin hayati acik kaynak kod, tebrik ettim. bu arada bendende siparis isteyen arkadaslar var, onlari direk sana yonlendirsem olur dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 saat getirebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 wah pedalı getirebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bana bi dodge charger getir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 macbook pro istiyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mountain Dew getir baboli :D Edit: Gece gece "dev" yazdım, ağlamak istiyorum, gidip yatıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ciddi ciddi bana gatorade getirebilirmisin ? 20-30 adet çeşitlerinden ben ne kadar istiyorsan babana çıkartayım ücretini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Fotoğraf makinası getirtebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Lens almayı düşünüyodum bende canon DSLR 450d için biraz inceleyip karar verip haber vereyim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hoca bana düdük al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hala geleceksen bir siparişim olacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 şişme hatun çok kullanılmamıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 lpgli hummer getirir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar