SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 facebook a mail atsak hesabımızı komple silerler mi acaba, nedir bunların kontek adresleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mzü[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 [email protected] (şaka değil) (şaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 abi harbi lan yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,4136983,4139582#msg-4136986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 en çok bana rep vereceksin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 deaktif değil muhabbet, komple sildirmekl istiyorum, ail atsam belki ilgilenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 deaktive etsene, karsidakiler göremiyo hicbiseyini. acc da gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 oyle tamamen uçurma olsa seçeneklere koyarlardı. sanmıyom mailini ipleyeceklerini. deactive et hallet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 deaktif işime yaramadı ayrıca şöyle bi aptallığı var facenin listemde çok kez bazı kişileri silmeme ramen aynı kişiler aynen listede bi süre sonra. Ne biçim bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 said: Facebook’a üye olunurken kabul edilen bir sözleşme vardır, bu sözleşmede derki, üyeler kendi hesaplarını istedikleri zaman silme haklarına sahiptirler ancak biz, kullanıcıların oluşturduğu bilgileri arşivliyoruz ve bu arşivler ise silinmez. Facebook’un böyle bir özelliği var işte, sizin oluşturduğunuz bilgiler bir daha silinmemek üzere Facebook veri tabanında yerini alıyor. Peki bu bilgilerin Facebook’a getirisi nedir, ne yapacakki benim bilgilerimi, diye soruyorsanız, neden 15 milyar değerinde olduğunu bir kez daha düşünün. Netice itibariyle bu bilgilerin nasıl kullanılacağı sadece yaratıcılık ile ilgili… denmiş bi setede ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 SKYNET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sil bütün fotoğraflarını bütün bilgilerini hesabını öyle sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bilgileri muhtemelen ürün üreten şirketlere istatistiksel veri çıkartmaları için satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben müşteri değilim kardeşim buane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 müşteri olmamakla yetinme, facebook hesabını daha fazla kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 haha neyse şaka bi yana da, deaktif ettim temizlik yapıp. acaba ne düşünüp girdim şu faceye, kız düşürmek için değildi onu biliyorum hahha ulan bulsan bulsan ilk okul arkadaşını bulursun da(kendi adıma), benim ilkokul arkadaşlarımın %90'ı türkiyede internet olduğunu bilmez ki. Öyle bi okulda okudum ben cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar