Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL SATILIK : CREATIVE X-FI PLATINIUM FATAL1TY CHAMPION SERİSİ 7.1 SES KARTI

vimpir

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Gelin burda OLABILECEK bir durumu inkar ederek adama "ooo kaziklamaya calismis, vay uyanik" muamelesi cekin, sonra gelip ustune bir de terbiye muhabbeti yapin. Gayet ortada kimin ne seviyede bir terbiye sergiledigi.

Hani hala anlamayanlar icin belirteyim; cimri.com, akakce.com, teknofiyat.com gibi siteler belli araliklarla alisveris sitelerini takip edip size en uygun nerdeymis diye gosteren sitelerdir. Demekki konunun acildigi tarihte en uygun ya da ortalama fiyat 511 liraymis.

Ha kaldi ki urun su anda sanalmarketim'de 245 dolar+KDV olarak gorunuyor. O zamanki kur ile hesapladiginda 448 lira ediyor. Peki bir urunun fiyati 2 ayda dolar kuru haricinde 60 lira degisir mi ? Bal gibi degisir. 700 Liraya aldigim telefonun 45 gunde 300 liraya dusmesi gibi bi aci bir deneyimim mevcut. Hani bir yerimden uydurarak da iddia etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunların hepsi burdaki insanların artık nasıl tüketicilerse piyasayı hiç araştırmayıp en pahalısını direk alıcağını farzedersek söylüyorsun.

Bu ürün şu anda 310 a alınabiliyormu ? Alınabiliyor
Bu ürün 510 diye yedirilip daha 1.5 ay öncesinde 7 aylık kullanılmışken 2. el fiyatı 1. el fiyatından yükseğe satılmaya çalışılmış mı ? Çalışılmış

İstediğin gibi git kendini kazıkla, istediğin gibi laf çevir, istediğin kurdan hesapla, istediğin gibi fiyatını göster aklı başında hiçbir insan ilan verildiğinde birinci elini 300 den bulabildiği bir elektronik eşyanın ikinci elini 350 den almaz. Hadi hepsini geçtim devasa kur oynaması olsun, elektronikte inanılmaz indirim olsun olsun 350 tl fiyatı. Sıfırı ile aynı fiyata kimse ikinci el almaz

Kaede said:
Sıfırı 300 tl lik aletin ikinci elini 350 ye mi satmaya çalıştın ? E yuh yani
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Bunların hepsi burdaki insanların artık nasıl tüketicilerse piyasayı hiç araştırmayıp en pahalısını direk alıcağını farzedersek söylüyorsun.

Bu ürün şu anda 310 a alınabiliyormu ? Alınabiliyor
Bu ürün 510 diye yedirilip daha 1.5 ay öncesinde 7 aylık kullanılmışken 2. el fiyatı 1. el fiyatından yükseğe satılmaya çalışılmış mı ? Çalışılmış

İstediğin gibi git kendini kazıkla, istediğin gibi laf çevir, istediğin kurdan hesapla, istediğin gibi fiyatını göster aklı başında hiçbir insan ilan verildiğinde birinci elini 300 den bulabildiği bir elektronik eşyanın ikinci elini 350 den almaz. Hadi hepsini geçtim devasa kur oynaması olsun, elektronikte inanılmaz indirim olsun olsun 350 tl fiyatı. Sıfırı ile aynı fiyata kimse ikinci el almaz

Kaede said:
Sıfırı 300 tl lik aletin ikinci elini 350 ye mi satmaya çalıştın ? E yuh yani

Anlamayacagim diye inat ediyorsun resmen. Adam 2 ay once gelmis acmis konuyu. 2 ay sonra gelmis biri urun 310 lira ne yapiyorsun demis. Belli ki o urunun fiyati dusmus ve bu konudaki fiyatin gecerliligi kalmamis.

Ben de diyorum ki; durum bu haldeyken ne diye "ADAM KAZIKLIYORLAR ABOOO!! HEM DE FAIL OLMUS!!" triplerine giriyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...