vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 CREATIVE X-FI PLATINIUM FATAL1TY CHAMPION SERİSİ 7.1 SES KARTI arkadaslar PCIEX ses karti almak icin acil satiyorum 11.2008 tarihinde aldim kdv dahil 511 TL. 350 TL hemen verebilirim.ÇOK ACİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ensaronline Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 200 tl verir güvenli ticaret yani sahibinden.com üzerinden hemenal yapabilirim. Hayalci olmayın bu karrtın ikinci el fiyatı 200 Tldir. NOT: SATMAK İSTİYORSANIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ensaronline Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Sıfır fiyatı 300 tl olan ürüne 200 veriyorum eğer uygun bulursan ve satmak istiyorsan [email protected] /MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ensaronline Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 link http://www.exa.com.tr/creative/ses_kartlari/creative_xfi-341-1656.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 lol çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahahah epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Creative X-Fi Platinum FaTal1ty Champion Seri 7.1 199,00 USD +KDV 324,53 TL KDV dahil Havale ile 311,55 TL (%4 indirim) Sıfırı 300 tl lik aletin ikinci elini 350 ye mi satmaya çalıştın ? E yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 vay be, Fatal1ty ne oyuncuydu zamanında.. halen aynı mıdır acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Aradan 2 ay gecmis ? "E yuh yani". Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kaede said: Sıfırı 300 tl lik aletin ikinci elini 350 ye mi satmaya çalıştın ? E yuh yani Pek bi zekiyiz bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Valla oyleyim heralde =) Adam konuyu acali 2 ay olmus, o zaman sifiri o kadarmis. Simdi dusmus 300 lira olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 son 1.5 ayda elektronik eşyada 511 tl den 311 tl ye indirim oldu dimi. E sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dolar kuru o zaman 1.55'mis. Bazi sitelerde 300 lira dediginiz kart hala 400 lira fiyata sahip. Dolayisiyla evet, o kart 2 ay once 500 lira olabilir. Adam gitmis o zamanki link'i de vermis, hala bik bik ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 vay kazıkçı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Adamın kendi verdiği linkten en pahalı siteden en yüksek fiyat üstünden 1.55 den hesaplasan bile 400 ün biraz üstünde çıkıyor. Gene aradaki 100 tl farkı açıklamıyor. Terbiyeni de bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Gelin burda OLABILECEK bir durumu inkar ederek adama "ooo kaziklamaya calismis, vay uyanik" muamelesi cekin, sonra gelip ustune bir de terbiye muhabbeti yapin. Gayet ortada kimin ne seviyede bir terbiye sergiledigi. Hani hala anlamayanlar icin belirteyim; cimri.com, akakce.com, teknofiyat.com gibi siteler belli araliklarla alisveris sitelerini takip edip size en uygun nerdeymis diye gosteren sitelerdir. Demekki konunun acildigi tarihte en uygun ya da ortalama fiyat 511 liraymis. Ha kaldi ki urun su anda sanalmarketim'de 245 dolar+KDV olarak gorunuyor. O zamanki kur ile hesapladiginda 448 lira ediyor. Peki bir urunun fiyati 2 ayda dolar kuru haricinde 60 lira degisir mi ? Bal gibi degisir. 700 Liraya aldigim telefonun 45 gunde 300 liraya dusmesi gibi bi aci bir deneyimim mevcut. Hani bir yerimden uydurarak da iddia etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bunların hepsi burdaki insanların artık nasıl tüketicilerse piyasayı hiç araştırmayıp en pahalısını direk alıcağını farzedersek söylüyorsun. Bu ürün şu anda 310 a alınabiliyormu ? Alınabiliyor Bu ürün 510 diye yedirilip daha 1.5 ay öncesinde 7 aylık kullanılmışken 2. el fiyatı 1. el fiyatından yükseğe satılmaya çalışılmış mı ? Çalışılmış İstediğin gibi git kendini kazıkla, istediğin gibi laf çevir, istediğin kurdan hesapla, istediğin gibi fiyatını göster aklı başında hiçbir insan ilan verildiğinde birinci elini 300 den bulabildiği bir elektronik eşyanın ikinci elini 350 den almaz. Hadi hepsini geçtim devasa kur oynaması olsun, elektronikte inanılmaz indirim olsun olsun 350 tl fiyatı. Sıfırı ile aynı fiyata kimse ikinci el almaz Kaede said: Sıfırı 300 tl lik aletin ikinci elini 350 ye mi satmaya çalıştın ? E yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu ürün şu anda bu fiyatada alınabiliyor. http://www.hepsiburada.com/creative-x-fi-platinium-fatal1ty-champion-serisi-7.1-ses-karti/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd49828 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kaede said: Bunların hepsi burdaki insanların artık nasıl tüketicilerse piyasayı hiç araştırmayıp en pahalısını direk alıcağını farzedersek söylüyorsun. Bu ürün şu anda 310 a alınabiliyormu ? Alınabiliyor Bu ürün 510 diye yedirilip daha 1.5 ay öncesinde 7 aylık kullanılmışken 2. el fiyatı 1. el fiyatından yükseğe satılmaya çalışılmış mı ? Çalışılmış İstediğin gibi git kendini kazıkla, istediğin gibi laf çevir, istediğin kurdan hesapla, istediğin gibi fiyatını göster aklı başında hiçbir insan ilan verildiğinde birinci elini 300 den bulabildiği bir elektronik eşyanın ikinci elini 350 den almaz. Hadi hepsini geçtim devasa kur oynaması olsun, elektronikte inanılmaz indirim olsun olsun 350 tl fiyatı. Sıfırı ile aynı fiyata kimse ikinci el almaz Kaede said: Sıfırı 300 tl lik aletin ikinci elini 350 ye mi satmaya çalıştın ? E yuh yani Anlamayacagim diye inat ediyorsun resmen. Adam 2 ay once gelmis acmis konuyu. 2 ay sonra gelmis biri urun 310 lira ne yapiyorsun demis. Belli ki o urunun fiyati dusmus ve bu konudaki fiyatin gecerliligi kalmamis. Ben de diyorum ki; durum bu haldeyken ne diye "ADAM KAZIKLIYORLAR ABOOO!! HEM DE FAIL OLMUS!!" triplerine giriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kaede haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bindirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 dostum ben alırım 350 ye. o kartın degeri 350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 uslubunuza dikkat edin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kitliyorum bişi stacak olan yeni konu açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar