-007- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Van minits'çi başbakan nerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Rabiya Kadir'e zamanında/hala giriş izni vermemiş bi yönetim zihniyetimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Satir atlatici Yilmaz Ozdil gene satir atlayarak fasist yazilarindan birini yazdi. Ama Yilmaz Ozdil bilmiyor mu ki demokrasi iki yuzlulugu gerektirir. "Yilmaz Ozdil'in bugunku Hurriyet'te cikan yazisi." said: Çinliler Nejat Uygur’a saldırdı! Büyük üstadın hoşgörüsüne sığınarak, başlığı özellikle böyle attım ki, belki Başbakanımız "Uygur’a n’olmuş acaba?" filan diye merak eder! * Bine yakın ölü deniyor... Caddeler ceset dolu. Fotoğrafları var. Duvar önüne dizmişler Uygur gençlerini, taramışlar; sokağa çıkma yasağı ilan ettiler, evleri basıyorlar, 16 yaşından büyük erkekleri tutukluyorlar, işkence... * Hani van minüts? * Ne "Siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz" diye posta koyan var, ne de "Daha gelmem Pekin’e" diye rest çeken... Yaralı Uygurları hastaneye getirip, TRT kameraları önünde ağlayan da yok. * Başta Deniz Fenerci arkadaşlar, din-iman ayaklarıyla bağış kampanyası başlatanı da görmüyoruz. * Kıytırık. Eften püften açıklamalar. * Çünkü, iki kusuru var Uygurların. Birincisi, Türk olmaları. İkincisi, Arapça konuşmamaları. * Müslüman olmaları bile yetmiyor. * Bakıyorum, Çin askerleri tarafından hurharca katledilen Uygur kızlarına... Başları açık. E olmaz. * Üstelik, hadise "Sincan"da yaşanıyor, ki, 28 Şubat’ın merkezidir; en fenası o. * Dolayısıyla. Ankara’da İstanbul’da protesto gösterileri yapan Uygur soydaşlarımı uyarıyorum; uzatırsanız, polisimiz tarafından coplanırsınız... Biz artık sizin bildiğiniz Türklerden değiliz... Önce imama, sonra AB’ye uyduk, "Ne mutlu Türküm diyene" lafını bile kaldırıyoruz. * Bakü’ye kardeşim... Bakü’ye. Biz tadilat dolayısıyla kapalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 -007- said: Van minits'çi başbakan nerde! basına bıdı bıdı bişeyler diyor. sanki çindekiler dinliyormuş gibi kendi kendimize bişeyler diorz. yiyosa çıkıp çin hükümetine diceksin bu lafları. insanlar tepki gösteriomuş bilmemneymiş, bizden başka izleyen var da sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ölü sayısı 600 ila 800 arasındaymış. 2 tane öğrenciyi de parçalayarak öldürmüşler. ne biçim insan bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 acaba orda es kaza 1 tane avrupa veya abd vatandaşı ölse ne olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 -007- said: Rabiya Kadir'e zamanında/hala giriş izni vermemiş bi yönetim zihniyetimiz var. Rabiya Kadir dediğin kişi Sincian Uygur bölgesinin Fethullah Gülen'idir. Ayrıca takip eden var mı bilmiyorum ama ABD ve AB medyası dışında bütün yayın organları ölenlerin büyük çoğunluğunun Han Çinlileri olduğunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Çinlilerde ölmesin pekaziz.Rahat bıraksınlar uygurları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Hayır ben Çinliler haklıdır veya haksızdır demiyorum. Ama Felluce'de, Telafer'de insanlar ABD tarafından katledilirken sesi çıkmayan medyanın bu olayda bunca taraf olması şüphe doğuruyor diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Hepsi Abd'ye göbeğinden bağlı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uygur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pekaziz said: -007- said: Rabiya Kadir'e zamanında/hala giriş izni vermemiş bi yönetim zihniyetimiz var. Rabiya Kadir dediğin kişi Sincian Uygur bölgesinin Fethullah Gülen'idir. Ayrıca takip eden var mı bilmiyorum ama ABD ve AB medyası dışında bütün yayın organları ölenlerin büyük çoğunluğunun Han Çinlileri olduğunu söylüyor. Bilip bilmeden konusup nasilda atip tutabiliyorsunuz. Fettullah Gulen'in oraya girmesini engelleyen tek yegane kisidir onun disinda arapcayi kabul etmeyenlerin basinda da gelmektedir bagli bulundugu tum kuruluslarda M.Kemal Ataturk bilincindedir. Ikinci olarak Han Cinlileri filan olduruluyor diyenlerin hangi basin oldugunu daha iyi biliyoruz. Bizlerin orada yakinlari var ve bizim yakinlarimiz HAN CINLISI filan degildir !!! Yillardir zulum goruyorlar artik acin gozunuzu egerki bana dokunmayan yilan bin yasasina devam edecekseniz ne ala !! Ama bilip bilmeden atip tutmazsaniz cok daha iyi olacak!! Biliyorum simdi sidik yarisina cevireceksiniz cunku niye bu forum size ait ama sunu unutmayin TURK hic bir zaman adiligi ve nankorlugu unutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pekaziz said: -007- said: Rabiya Kadir'e zamanında/hala giriş izni vermemiş bi yönetim zihniyetimiz var. Ayrıca takip eden var mı bilmiyorum ama ABD ve AB medyası dışında bütün yayın organları ölenlerin büyük çoğunluğunun Han Çinlileri olduğunu söylüyor. Geriye ne basın organı kalıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Uygur said: pekaziz said: -007- said: Rabiya Kadir'e zamanında/hala giriş izni vermemiş bi yönetim zihniyetimiz var. Rabiya Kadir dediğin kişi Sincian Uygur bölgesinin Fethullah Gülen'idir. Ayrıca takip eden var mı bilmiyorum ama ABD ve AB medyası dışında bütün yayın organları ölenlerin büyük çoğunluğunun Han Çinlileri olduğunu söylüyor. Bilip bilmeden konusup nasilda atip tutabiliyorsunuz. Fettullah Gulen'in oraya girmesini engelleyen tek yegane kisidir onun disinda arapcayi kabul etmeyenlerin basinda da gelmektedir bagli bulundugu tum kuruluslarda M.Kemal Ataturk bilincindedir. Ikinci olarak Han Cinlileri filan olduruluyor diyenlerin hangi basin oldugunu daha iyi biliyoruz. Bizlerin orada yakinlari var ve bizim yakinlarimiz HAN CINLISI filan degildir !!! Yillardir zulum goruyorlar artik acin gozunuzu egerki bana dokunmayan yilan bin yasasina devam edecekseniz ne ala !! Ama bilip bilmeden atip tutmazsaniz cok daha iyi olacak!! Biliyorum simdi sidik yarisina cevireceksiniz cunku niye bu forum size ait ama sunu unutmayin TURK hic bir zaman adiligi ve nankorlugu unutmaz. Ok. midye dolma, ABD ve Ab medyasının düne kadar Saddam'ın atom bombası var diye atıp tuttuğunu da biliyoruz. Dünya bu iki kıtanın etrafında dönmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 E geriye ne kalıyor ki Hindistan ve Meksika basın organları mı? Çin mi? Ayrıca ben hiçbir medyanın Saddam'ın atom bombası var dediğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=199182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 daha tatildeydim, haberi duydum.. dedim 10sf olmuştur. geldiğimde 8sf idi bu başlık. ayıpladım sizleri. kalan içerik falan tamam, tutmuş yani. bosna'da soykırımın kralı yapılırken "türkler ermenilerden özür dilesin" çin'de en güzelinden uygurların belini kırarlar "türkler ermenilerden özür dilesin" yok daha bitmedi. düştükçe eziyorlar kardeşim "kürtlere de özgürlük" biz adamları toplama kampında tutuyoruz ya.. o açıdan diyorlar. bakınız pkk adı verilen kedi yavrucuklarına. cudi'de allahın dağlarında ve ırak sınırında türk ordusu yüzünden kamplarda toplanmamışlar mıdır? toplu haldeler ve kamptalar! al sana toplama kampı!! "kürtlere de özgürlük" bu yüzden. hepsi bizim suçumuz! bi özür dilesek bak her şey bitecek! zamanında ne olduğu belli olmayan olaya "aman özür dilesinler! aman dialog.. dialog dialog dialog" diye kendini paralıyanlar birebir gözlerinin önünde kan döküldüğünde ses çıkartmayıp "a-a! kuşa bak" politikası izliyorlar hep. her neyse, bı sıkıntı olursa soy kırmak gerekliymiş. onu anladım. o zaman ses etmiyorlar. yapmayınca ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 gl hf dedik ama cevap yazmak sart oldu usteki yaziya gore. toplama kamplari bugun devam ediyor.su unlu diyarbakir ceza evini duymususnuzdur hem toplama kampi hem iskence merkezi. ama krallara gore ceza evimis. turkiyede daha bunlardan cok var. zero tolarance politikasi hizla devam etmekte. ulkenin heryerinde. cinlilere gelicek olursak. uygurlari cin polisi oldurmuyor cin askeri oldurmedi 162kisi olmus ve bunun sorunu bolgedeki eknik catisma. cin durumu kontrol etmis.cin devlet baskani bu tur sorunlara karsi gayet kararli biridir o yuzden her 2 gropundaki sorumlulari bulup idam edecek en kisa surede. tahminen zaten cinde idamsiz bi yargilama olmaz. yasasin chinna sir in tanimina gore ermenileri sadece zorunlu goce kilmak bile bir soykirimdir. sonucta yasama,siyasi engel gibi durumlar sozkonusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 işkence gören solcuların hepsi kürt müydü ayrıca türkiyede toplama kampı falan yok, her şeyi metaforlaştırmayın. türkiyede ne zaman şak diye 162 kişi öldürüldü polislerce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Cengizhan zaten Turkiye'de deyil alis harikalar diyarinda yasiyor. Hatta su anda Turkiye'de kac Kurt Kurt oldugu icin olduruluyordur ulkenin dort bir yaninda, toplama kamplarinda iskenceler falan yapiliyordur. Pyonyang sanki burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hitler almanyasindaki zamanlari hatirlatti bana direkt, adamlarin yaptiklari, koyduklari yasaklar. umarim birileri fazla gec olmadan tepki gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 vaybe diyerbakir ceza evi diye bir sey yok? gecenlerde iskenceyle olen aslinda aceliyle oldu? hic bir yerde iskence yok.? zamaninda kurt sarkici ulkeden atilmadi? kurtce diye bir dil yok diyen profesor olmadi bide ustune ustluk asker jitem kimseyi oldurmedi._? vay anasini yav demek ben bunlari yanlis biliyom oylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cengizhan66 said: sir in tanimina gore ermenileri sadece zorunlu goce kilmak bile bir soykirimdir. sonucta yasama,siyasi engel gibi durumlar sozkonusudur. sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 -007- said: DynamicK said: o zaman türk türkleri mi yazmış bizim basın ? full dolu ok tamam gibi.. uygurların türk soyundan geldiği zaten belli bir şey, uygur japonları, uygur meksikalıları, uygur madagaskarlıları hmm eğlenceliymiş aslında şey gibi işte "azeri türkleri" ..vs boy kavim meselesi falandır o. en bozulmus türkler olarak "asıl türk biziz onlar versiyon" havamızada bitiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 uygur meksikalıları iyiymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar