izmarit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Album süpper olmus ayrıca adamlar bayağı kasış parçalar yapmıslar.favorilerim:sanrım hepsii:) fakat adamların live performanceleri sıkıcı ama olus ntacsiye ederim alın..[signature][hline]izmarit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Albüm almam mp3 indiririm :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aldmda süper filan deil :) ama güzel tabi sertleştirmişler[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 cambaz şarkısın solosuna hastayım ya dinleyin insanın ölesi gelio...[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aldık aldık...zaugna sağolsun..uyan müthiş bir parça olmuş hatta favori şarkılarım listesine eaday..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Mayıs 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 guzel korsannı almıs bulunmaktayım :) mp3şerı bozuk cıktı cunku[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 oldukça iyi bi albüm, gelişme var =][signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Pek bilmedigim fakat adını hatırlamadıgım populer bı sarkıları vardı. "Sende yaz yaz yaz" gibi biseydi. Bu sarkıdan ne kadar nefret ettıysem "Cambaz" sarkısını okadar begendım :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 cambaz superde .sevda ciceğinide iyi coverlamıslarr!!....taktir ediyorum[signature][hline]izZzmarit-vokalisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 gerçi almadım ama tv den gördüğüm kadarıyla söyleyeyim.cambaz hoş bi parça.daha sertleşmiş sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 birincisi bu konu ile ilgili bir başlık olması lazımdı diye hatırlıyorum arama falan yaptınız mı ikincisi albüm gerçekten süper çok büyük bir mor ve ötesi fanı degilim ama albüm sayesinde olmaya dogru gidiyorum bu arada uyan gerçekten de çok güzel parça yardım et ile fikret kızılok tan yorumlanmış olan sevda çiçeği ne de dikkatinizi çekerim bu arada mümkünse de orjinal alın herifler mutlu olsun di mi???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Korsana Hayır! *!Elinde ''Kıralın Dönüşü'' yazan cd'yi fırlatır*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 "Kıralın" ne demek peki??? şerrefsiz getirsene bana pazar günü hem senin kralın donusu cd lerine ben hacı koydum ne sallıyorsun burada[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Şimdi dinliyorum cidden güsel bi albüm olmuş.[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 aldım iyi gibi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 28 Mayıs 2004 17:46 tarihinde demiş ki: "Kıralın" ne demek peki??? hem senin kralın donusu cd lerine ben hacı koydum ne sallıyorsun burada kıralın yazıyodu bi şoparda.Ve bende boyle bişi yok,farkındaysan kıçımdan uydurdum..Sen benim hiç bişeyime hacı macı koymadın :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza... Yaw CAMBAZ süper yaa... ....uyan da güzel ..gerçi 2 yıldır konserlerde çalıyolardı ama iyi olmuşşş.......savaşla fala uğraşmasalr daha iyi ama olsun yine de iyi ve kaliteli music yapıyolar....[signature][hline]izZzmarit-vokalisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bir derdim var , süperdir.. Bir derdim var tutamam içimde Gitsem nereye kadar Kalsam neye yarar Hiç anlamadılar Hiç anlatamadım Herkes neden düşman Herkes neden düşman Unuttuk hepsini nuhun nefesini Gelme yanıma sen Başkasın ben başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: UltraPsycho, 28 Mayıs 2004 23:12 tarihinde demiş ki: said: Zaugna_Khaldun, 28 Mayıs 2004 17:46 tarihinde demiş ki: "Kıralın" ne demek peki??? hem senin kralın donusu cd lerine ben hacı koydum ne sallıyorsun burada kıralın yazıyodu bi şoparda.Ve bende boyle bişi yok,farkındaysan kıçımdan uydurdum..Sen benim hiç bişeyime hacı macı koymadın :) ulan geyiğinize yaa..konuyu saptırmayın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 o saptırdı yaaa :( *!parmakla şikayet eder* Cambaz haricinde hiç beğenmediğimi söyleyebilirim...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 28 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki: birincisi bu konu ile ilgili bir başlık olması lazımdı diye hatırlıyorum arama falan yaptınız mı bak o kadar yazmisim ama takmiyor burada kimse... bu arada psycho senin return of the king bende hic haci maci koymadin deme[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delicate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben de takmıyarak yazıyorum:), cambaz harika, sevda çiçeği harika ve diğerleri harika, harun harika...daha ne olsun, tam "ötesinde" bir albüm olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben almadım albümü daha . almamayı düşünüyorum . kılım mor ve ötesine, hadi kırmızı ya da turuncu ve ötesi olsa annarım . ama abi mor ve ötesi ya[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 güzel olmuş[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delicate Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 emek harcandığı belli... nitekim başarıyı yakaladılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar