Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 adonis1 oynayan baya baya bir turk var bilmiyorum ne kadari pati den ama bence bir pati clani kurulmali isterseniz clan i ben kurabilirim (500k a kiyip) ama yok pati clanini biz kurucaz diyorsaniz biri kursun ve bizi invite etsin :) artik parti olaylarina girelim dogrusu oyun a daha dun basladim ama nerdeyse level 30 um ver oyunda parti cok iyi... -27 priest (dreamfury) @ adonis1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Böyle birşey Adonis 1'de zaten hayata geçirilecek yanlız şu arada para toplanıyor.Oyunda nickini söylersen bana özel mesajdan ulaş 300k kaldı geriye...[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] [Bu mesaj FRP_Master tarafından 07 Haziran 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 16:00 17:00 gibi giriyorum bu aralar sıkıldım da bıraktım o yüzden ben size veririm 500k bana nick söyleyin özel msj atayım.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bende gelirim zaten dreamfury ile beraber takılıyoz amakomagoteko nickim[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 para kastığınızı neden sölemediniz bende kasardım . neyse arrtık şimdiş kasam :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nick dreamfury level 31 oldum bana ulasirsaniz iyi olur...[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 dun basladım bir sabahlama ve suanda 22 veya 23 tam hatırlamıyorum rouge var archer.. nick 24hoursopen :D ulaşırsanız sevinirim...[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. =================================== Efsane dalga :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 heyyyyyyt taaaaaa 2004 mesajına bakın acaba adonis serverine ne oldu adoniste kasanlara ne oldu biri söylermi o zaman adonisten başka hangi server wardı cvplarsanız sevinirim ayrıca geçmiş topiclere bi bakın çok ilginç konular war :D [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 15:55 tarihinde, _Meqan_53_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 vayy be :d o zmanlar level 31 olmak ii şeydi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 pati clanı kurma çabalarından biri daha...bu girişimler hep hüsranla sonuçlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu adonis dedikleri server myko daki server daha k2 yani usko nun serverı olmadı günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar