Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adonis1 de clan

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

adonis1 oynayan baya baya bir turk var bilmiyorum ne kadari pati den ama bence bir pati clani kurulmali isterseniz clan i ben kurabilirim (500k a kiyip) ama yok pati clanini biz kurucaz diyorsaniz biri kursun ve bizi invite etsin :) artik parti olaylarina girelim dogrusu oyun a daha dun basladim ama nerdeyse level 30 um ver oyunda parti cok iyi...
-27 priest (dreamfury) @ adonis1
Sosyal ağlarda paylaş

16:00 17:00 gibi giriyorum bu aralar sıkıldım da bıraktım o yüzden ben size veririm 500k bana nick söyleyin özel msj atayım.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

dun basladım bir sabahlama ve suanda 22 veya 23 tam hatırlamıyorum rouge var archer.. nick 24hoursopen :D
ulaşırsanız sevinirim...[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse,
Zaten hiç senin olmamıştır.
===================================
Efsane dalga :tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
heyyyyyyt taaaaaa 2004 mesajına bakın acaba adonis serverine ne oldu adoniste kasanlara ne oldu biri söylermi o zaman adonisten başka hangi server wardı cvplarsanız sevinirim ayrıca geçmiş topiclere bi bakın çok ilginç konular war :D

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 15:55 tarihinde, _Meqan_53_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...