Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bilmen aranızda izleyen varmidir ben tekrarlarını bile izlerken büyük keyif alıyorum bugün yarışın üçüncü etabı eurosportta yapılıyor adamlar gerçekten büyük bir iş yapıyorlar.. şimdi öğrendim özel kıyafetler giyip ihtiyaçlarını altlarına yapıyorlarmış ee kolay değil 6 7 saat bisiklet kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?32,4153366 birkac sene once izlemistim 2 sene arka arkaya. birinde armstrong sampiyon olmustu. digerinde landis sampiyon olmustu ama sonra iste bu dopingdir falan yalan olmustu adam. o zamandan beri izlemiyordum. armstrong dondugu icin buna soyle bir baktim ama fazla iddiali degil sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 iddalı değil çünkü bu sene görevi taşıyıcı olmak takımda başka isim için yarışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Şimdi contador ve armstrong aynı ekipde. Armstrong şimdilik ekipde kimin için çalışılacağının belli olmadığını söyledi belirli bir süre sonra belli olur dedi. Ama bugün yapılan 3. etapda armstrong kopup 40 saniyeye kadar çekdi sarı mayo ile arasında olan farkı, contador galiba 59 saniye olması lazım. Takımda kim lider belli değil daha. Elbette 3. etap sonunda 19 saniyelik bir fark birşey değil. Ama işin garibi takımda daha bir karar verilmiş değil. Bir kısım armstong ile gitti diğer kesim contador ile kaldı. ilginç şeyler olacak. Contador her ne kadar favori olsada ortada bir armstrong hırsı var. Tırmanma etapları başlasın armstrongu o zaman göreceğiz eski formundamı hala. Son bir edit. http://www.letour.fr/ güzel bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bugün takım zamana karşı var. Astana neler yapacak bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Columbia götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben Astana'dan bi hareket bekliyorum zamana karşıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Cantona said: Columbia götürür. kesinlikle çok iyi bi takım bisiklette dün bi atak yaptılar takımcana adamlar 8 kişi nsıra ile başa geçiyorlardı ya on numaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 h1v said: Ben Astana'dan bi hareket bekliyorum zamana karşıda. kendi aralarında anlasmazlıga dusmus adamlar öle söledi örosporttakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Baya iyi geliyolar Lance alacak mayosunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sarı mayoyu kim giycek la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Astana gösterdi gücünü zamana karşıda:) 0" fark diyo Cancellara'da hala sarı mayo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Şu durumda armstrong fransa bisiklet turunun favorisi olduğunu gösterdi. Astana takım olarak zaman karşıda ezdi geçdi gerçekden. Bir takımın 3 üyesinin şarampole yuvarlandığı an bayağı garipdi :), ne çok adam düşdü bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aga adam inişte ne düşmüş yaa gösterseler o anı uçurumdanmı yuvarlandı ne oldu öle her yeri yırtık pırtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BRUCE LEE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 merhaba ben yeni üyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 slm yeni uye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 len len turuncu bayragın üstünde pati kim len fransa bisiklet turundaki pati üyesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bugün zamana karşı var aman allahım işteyim kaçırmamam gereken bir yarış ne yapsam ne etsem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 BUGÜN MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ TURUN EN GÜZEL ETABI OLUCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aga tırmanışa bak yuhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar