Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Selamlar, browser yapmak istiyorum ve bir sure arastırdıktan sonra, Jrex'in bu iş icin cok iyi oldugunu gordum.Indirdim ,arastırdım gorduklerimi yaptım falan ama gene de denemek icin kod yazarken import org.mozilla.jrex.JRexFactory; import org.mozilla.jrex.window.JRexWindowManager; bu kısmında hata alıyorum(The import org.mozilla cannot be resolved).Bilen,yardım edebilecek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Gereken kütüphaneleri indirip (genelde jar dosyası olurlar) classpath'a eklemen. Bahsettiğin paketler standard Java kütüphanelerin dahil değil. Classpath'a nasıl ekleceğin ise build için ne kullandığına göre değişir. Doğrudan javac kullanıyorsan "javac -cp dosyaAdi.jar" şeklinde ekleniyordu sanırım. Eclipse kullanıyorsan jar dosyasına sağ tıklayıp add to build path ya da add to referenced libraries diyordun. Ant kullanıyorsan diye bir xml tagı açıp yazıyordun ama tam olarak nasıl olduğuna bakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 burdan cek once jrex i http://jrex.mozdev.org/releases.html eclipse kullaniyorsundur tahminen, projeye sag tikla, properties de. solda build path sekmesi olacak. ona tikla sagdaki kisimda add external libraries de, jrex.jar'i sec. sonra o sagdaki kisimda jrex in tikli bi sekilde cikmasi lazim ok de cik. sonra importlarin calismasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tamam sagolun halletim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar