cyclops Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Herkese İlk Olarak Kolay Gelsin Sonra Şöyle İndinollanın İbranice Scriptini Nerden bulabilirim Staff ları Bulamadım Şimdi Lazımdı da Yardımcı olabilecek yazarsa Sevnirim[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 UO Developersda bulabilirsin ama indinollanin editlememiş halini..[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Orda Bulamadım Varsa Linkini Yazabilirmisin[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 [FUNCTION ibranice] if (( == 100.0) && ( == 100.0) && ( == 100.0) && ( == 100.0)) var.font = src.font = 8 src.say > src.font = //else //src.sayua 0481,6,0,enu return 1 endif [events e_ibranice] ON=@spellcast if ( == 1) src.ibranice Uus Jux elseif ( == 2) src.ibranice In Mani Ylem elseif ( == 3) src.ibranice Rel Wis elseif ( == 4) src.ibranice In Mani elseif ( == 5) src.ibranice In Por Ylem elseif ( == 6) src.ibranice In Lor elseif ( == 7) src.ibranice Flam Sanct elseif ( == 8) src.ibranice Des Mani elseif ( == 9) src.ibranice Ex Uus elseif ( == 10) src.ibranice Uus Wis elseif ( == 11) src.ibranice An Nox elseif ( == 12) src.ibranice An Mani elseif ( == 13) src.ibranice In Jux elseif ( == 14) src.ibranice An Jux elseif ( == 15) src.ibranice Uus Sanct elseif ( == 16) src.ibranice Uus Mani elseif ( == 17) src.ibranice Rel Sanct elseif ( == 18) src.ibranice Vas Flam elseif ( == 19) src.ibranice An Por elseif ( == 20) src.ibranice In Nox elseif ( == 21) src.ibranice Ort Por Ylem elseif ( == 22) src.ibranice Rel Por elseif ( == 23) src.ibranice Ex Por elseif ( == 24) src.ibranice In Sanct Ylem elseif ( == 25) src.ibranice Vas An Nox elseif ( == 26) src.ibranice Vas Uus Sanct elseif ( == 27) src.ibranice Des Sanct elseif ( == 28) src.ibranice In Flam Grav elseif ( == 29) src.ibranice In Vas Mani elseif ( == 30) src.ibranice Por Ort Grav elseif ( == 31) src.ibranice Ort Rel elseif ( == 32) src.ibranice Kal Ort Por elseif ( == 33) src.ibranice In Jux Hur Ylem elseif ( == 34) src.ibranice An Grav elseif ( == 35) src.ibranice Kal In Ex elseif ( == 36) src.ibranice In Jux Sanct elseif ( == 37) src.ibranice Corp Por Wis elseif ( == 38) src.ibranice An Ex Por elseif ( == 39) src.ibranice In Nox Grav elseif ( == 40) src.ibranice Kal Xen elseif ( == 41) src.ibranice An Ort elseif ( == 42) src.ibranice Corp Por elseif ( == 43) src.ibranice Vas Ort Flam elseif ( == 44) src.ibranice An Lor Xen elseif ( == 45) src.ibranice Kal Por Ylem elseif ( == 46) src.ibranice Vas Des Sanct elseif ( == 47) src.ibranice In Ex Grav elseif ( == 48) src.ibranice Wis Quas elseif ( == 49) src.ibranice Vas Ort Grav elseif ( == 50) src.ibranice In Sanct Grav elseif ( == 51) src.ibranice Kal Vas Flam elseif ( == 52) src.ibranice Vas Rel Por elseif ( == 53) src.ibranice Ort Sanct elseif ( == 54) src.ibranice Vas An Ort elseif ( == 55) src.ibranice Flam Kal Des Ylem elseif ( == 56) src.ibranice Vas Ylem Rel elseif ( == 57) src.ibranice In Vas Por elseif ( == 58) src.ibranice Vas Corp Por elseif ( == 59) src.ibranice An Corp elseif ( == 60) src.ibranice Kal Vas Xen Hur elseif ( == 61) src.ibranice Kal Vas Xen Corp elseif ( == 62) src.ibranice Kal Vas Xen Ylem elseif ( == 63) src.ibranice Kal Vas Xen Flam elseif ( == 64) src.ibranice Kal Vas Xen An Flam endif[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hmm, fontu degistirip upcase'e cevirince Ibranice oluyormus demek. Dur bakalim MTV'deki reklamlari dinleyeyim ben bir.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Siteye koyana hatda yazana sormak gerek. Ben c/p yaptim.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 :)[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bu bı zaman sonra ezberlenır bence hepsınde aynı yazılar cıkmalı.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 esprisi orda ezberleyince tekrar değştirceksin[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu ibranice (!) scriptinin amacı ne ki? insanların büyüleri anlamaması mı?[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sanırım Öle Ama İşte Lazım Dı Ondan Sordum Saolun Hepinize teşükker Ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Şimdi bu büyü sözlerini herkez ezberledi yenisini ezberletmek çok daha zevkli oluyor hemde insanlarin aklinda shard hakkinda bir iz birakiyor... in nox atdim herifi öldürdüm diye anlatilan bir hikaye Da Nah atdim adam afalladi sen şimdi Da Nah ida bilmezsin zehir zehir aahh be neydi o günler.. Scriptin amaci sadece budur.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tabi siz ultima online'ı baştan yaptığınız için... herşeyi yaparsınız.. büyü sözü dediğin nedir ki. 'ultimayı yazan gelse bu benim yaptığım oyun değil der' demi?[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 der[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 öyle yapacağınıza her büyü için 10ar tane büyü sözü ekleyin ve random söyletin. 640 büyü sözünün aklında tutabilen varsa ne ala.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Zevki aklinda tutabilceğini düşünüp ezberlemesi ben bunu kendi sharimda evrim atlayanlar için uyguluyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 seni seçtim pikaçu!![signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar