mangal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 selamlar ben aoc a 4 ay once baslayıp 1 ay oynayıp bırakmıstım cunku pvp serverındaydım surekli tek gezdiğim için sürekli gankleniyodum sonunda dayanamadım bıraktım oyunu istediğim şu akşamları 1-2 saat artık ne kadar olursa beraber oynuycak arkadas arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 valla ozaman crom server tavsiye edilir deadwing isimli turk yabancı karısık bir guild var :) gang derdin olmadan kasarsın ancak bir sure sonra gang yemeyi ganglemeyi ozluyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 anatolian hun guildine bekleriz yardmlaşma çk güzel her akşam powerlevel falan yapıyoruz. zorlanmassn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 catlikethiief said: anatolian hun guildine bekleriz yardmlaşma çk güzel her akşam powerlevel falan yapıyoruz. zorlanmassn hangi serverdasınız bu akşam yüklüycem tekrar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 o zaman seni bu adrese alalim =) http://forum.paticik.com/read.php?72,4142969 Aqulonia Rp-PvP serverindayiz gelmek istersen bekleriz. Bu arada daha önce oynadim demişsin eğer lvl 50 üstünde bir karakterin varsa direkt olarak yeni bir lvl 50 karakter açabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 guardian açayım diyorum nasıl son hali level kasma hızı barbar a göre pvp si felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben lvl 50 hakkımla bir guardian açtim oynamasi gayet zevki defensive-offensive stance arasinda geçişleri doğru zamanda sağlamaya çalışmak falan silah değiştirmek gibi olaylariyla barbara çok benziyor. benim bir de barbar karakterim vardi ikisi arasinda kiyaslama yapacak olacaksak ikisinden zevki farklı. Barbarim gayet kırılgan bir yapiya sahipsek her türlü CC si vardi ama guardianda en azindan bu lvllarda pek cc yok ama onun yerine devasa healthin var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vincet.Valantine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Deadwing guildine yeni katıldım ama gayet iyi bir guild ortam güzel katılmak istersen buyur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 neyse girdim aysecik adim anotolian hun empire din biri invite etsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar