senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 olm ahah yavaş yaf. daha oyunu indiremedim ben, ligi kurmussunuz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Daha başlamadık, haftayı bulur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hehe ben kolay bilgisayardan bile dayak yiyorum =D Azmo dayı ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bilgisayarı takmayın, aşırı iyi o bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bilgisayar hem cok iyi, hem de zarlari iyi geliyor. Gercek oyuna gelin siz. Daha dun 2 zar attim bi adama, iki kurukafa geldi, re-roll hakki kullandim yine 2 kurukafa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben daha 1 mac yaptım, kuralları taktikleri hiçbişiyi adam gibi bilmiorum ama aşırı eğlendim. kendi adamların ölürken de rakibin adamlarını parçalarken de paso güldüm :D eğlenceli oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nwn mi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hocam bi ara gel çayımı iç veriyim, eve çıktım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://fumbbl.com/ burdan tutorial okuyun falan işte mis gibi anlatıyo herseyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yer kaldımı lig'e şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 1 kişi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://fumbbl.com/FUMBBL.php?page=teams&group=&race=&order=&nav=1&start=0 mesela surdan bakıp kendı ırkınızdan takımlara nasılskiller vermişler nasıltakımlar kurmuslar goreilrisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Nintendo ds te oynadım sevdim oyunu yalnız bilgisayarı beklemek feci bayıyordu. Benden cok düşünüyordu Şimdi varsa yer ona gore satın alıcam birde g2play sitesinde kullanılmış key gönderilenler alabildimi yeni key ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aldım aldım şimdide street fighter 4 alcem ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pff key kalmamış g2play'de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yediniz la keyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hehe bana verdikleri 3 key in kullanılmış olmasından belliydi zaten yoğun olduğu, hoş ben herhalde kullanılmamış bulamayacaklar derken son gönderdikleri tuttu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2. parti gelcekmiş bakalım, bekliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 turnuvada daha sadece zed takim yaratip katildi. Ben de katilacam cumaya kadar, 2 kisi garanti. Dreag, Tunca ve Darksunda oyun var ve oynayacaklar, etti size 5. Senko oynarim derse 6. kaldi 2 yer. biri daha vardi ama onun durumu ne bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ha bi de cuce var. etti 7. 1 kisilik yer var su an. eger daha cok katilmak isteyen varsa tavsiyem bu ligin bitmesini beklemek olacaktir cunku 8 kisiyle bile maclar ne zaman oynanir ne zaman biter bilemem :) Bu test surumu gibi bisi. Ama illa oynariz aktif oluruz derseniz 10 kisiye cikaririz. Bu arada yeni kurdugunuz takimi once public leagueden cikarmaniz lazim, sonra listeden I. Paticik Kupasini bulup apply etmeniz lazim. Sifresi paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bir maç ne kadar sürüyor ortalama olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 40dk 1 saat arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Akşama geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 girdim ben de lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Azmodai said: ha bi de cuce var. etti 7. 1 kisilik yer var su an. eger daha cok katilmak isteyen varsa tavsiyem bu ligin bitmesini beklemek olacaktir cunku 8 kisiyle bile maclar ne zaman oynanir ne zaman biter bilemem :) Bu test surumu gibi bisi. Ama illa oynariz aktif oluruz derseniz 10 kisiye cikaririz. Bu arada yeni kurdugunuz takimi once public leagueden cikarmaniz lazim, sonra listeden I. Paticik Kupasini bulup apply etmeniz lazim. Sifresi paticik.com o zaman benide yazın. Alıyorum kesin. Aksama geliyormuş yeni key'ler yalnız Dota gibi olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar