Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tamam kurdum orc silsilesi bir takim.. takim ismi Yenmis Yesil Kefaller alisalim once bir oyuna... loading ekranlari cok uzun kaliyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 gercekcuce nası oynanır gorrusunuz ben gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kanuni said: Yenmis Yesil Kefaller Kızarmış yeşil domatesler? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kanuni said: tamam kurdum orc silsilesi bir takim.. takim ismi Yenmis Yesil Kefaller alisalim once bir oyuna... loading ekranlari cok uzun kaliyor gibi... evet, kaliyor... ama sorun yok :P ben birazdan video cekip koyacam buraya basitce kurallari anlatan falan... sonra da bizim ligi kurdugumuz zaman fotoroman baslatacam, bu sefer videolu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 orc yesil onlerindeki amblem kilcik aklima baska bir sey gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 oyuncularin olmesi ve yaslanmalari sonrasinda ligden cekilmeleri takimlari taze tutacak gibi duruyor, ayrica domine bir takim kuranin ligi yikip gecmeside engellenmis oluyor gibi. ligimiz eglenceli olursa tadindan yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 gameplay izleyince sevmedim ben ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Satranç gibi işte negzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 videoyu cektim, ama daha compress etcek falan sonra upload etcem. en az 2 saati var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 G2play de download linki vs yokmuş yaw, nereden yüklediniz, torrent mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 rapid ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yav game playing ile ilgili biraz bilgi verseniz, malum turkiyedeyim youtube'dan videolarina falan bakamiyorum :) bende gelirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 simdi oyunu satin almis olanlar kim? Ona gore ligi ne zaman acabilecegimizi dusunecem. Azmo Dreagloth Senko Darksun Kanuni ... Gelmesi muhtemeller: Tunca, Tunch, Cuce baska var mi? Tunca tunch ve cuce de gelirse cunku tam 8 kisi oluyoruz ki, cok harika lig doner 8 kisiyle. Hem kim geldi kim gitti cilemiz de olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Korax said: yav game playing ile ilgili biraz bilgi verseniz, malum turkiyedeyim youtube'dan videolarina falan bakamiyorum :) bende gelirim belki oyun hakkinda en guzel bilgiyi oyunun kitapciginin pdflerini okuyarak ogrenebilirsiniz. Ahanda Bbowl living rulebook 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 beni yedeklere alin lutfen.. pek sardiramadim oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 geliyorum apothecarylerinizi hazirlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 gelen pin code'u giremiyorum oyuna kabul emtiyıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 // isareti ile ayrilmis iki pin code var. ilk kisa olan installdan sonra uzun olan oyun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kanuni, oyunu bilmedigin icin sardiramamissindir. Kural kitabini okumani tavsiye ederim :) soracagin varsa da ozel mesaj at msni vereyim ordan sor, cevaplayayim. Gazanfer de bilmiyordu oyunu ogrettim simdi adama, yendi hatta beni simdi cakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu arada olasi lig icin var olanlar: Azmo Dreagloth Senko Darksun Kanuni Cuce Gazanfer ... Gelmesi muhtemeller: Tunca, Tunch, Su anda 7 kisiyiz, herkes ok derse listedeki acariz bi lig :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Daha yüklüyorum ben =/ oyunuda tam bildiğim söylenemez zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ya ben su an bi video encode ediyorum, orada az cok anlattim olaylari ama daha detayli da anlatirim. kural kitabini indirin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 incomin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ds lite i bulamıyorum evde kayboldu galiba :p Bakamadım oyuna . Video super olur. Benim merak ettiğim bu oyun çok stratejik mi. İyi oynayan mı kazanıyor yoksa daha cok zara,bala mı bakıyor. Birde oyun ne kadar çeşitli. Maçlar moloton ve birbirinin benzeri geçiyomu vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Activation process has been terminated Internal error message: unlock code was revoked bu mesaji aliyorum activate etmeye calisinca.. bu setuptan sonraki activate'te manual activate'tede your serial was deactivated diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar