Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dreagloth said: said: However, remember if one of your players dies in a match, it’s permenant! Olmadı bu... ya bu kasar rezil eder adami.. itin bi tarafina girer cikarim ben kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Birde replace ide, parayla yapıyosun, yoksa para eksik mi çıkıyosun acaba? not : ölen adam bol item ve exp li birşey olursa bırakırım oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 benim icin sorun yok olebilir ama alay konusu olursam birakirim oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 gamespottan fln baktım da grafiklerden kaldırcak gibi durmuyor. izmire dönünce alcaz artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 senko oyun turn based, kassa da karşı tarafı bekletirsin az biraz, sonucu etkileyeceğini sanıyorum. Düşük ayarlarda rahat oynayabilirsin bile belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 simdi bazi sorulara cevap: @Dreag (DL meselesi): kendi sayfasinda bir dl linki var, size verebilirim linkleri, buraya yazmak ne kadar dogru bilemiyorum ama bir cok warez sayfasinda da var zaten. Official cdkeysiz calismaz oyun zaten butun olayi multiplayer, single'i cok sinirli imkan taniyor O yuzden cracklense bile orjinal almamak cok mantiksiz. 20$ da inanilmaz fiyatmis, keske ben de 20$'a alsaymisim, gozumu hic kirpmadan 50$ verdim o kadar guvendim yani :) @olme meselesi: Oyunu oynayacaksaniz bilmeniz gereken bir sey var. Oyunculariniz mutlaka olecek. O en iyi oyuncunuz bir gun feci gg olacak ve bundan kacis yok :) Zarlara bakar hersey... o yuzden spleri dengeli almaya bakin. Ben zamaninda fumbblda oynarken cok mucadele ettim ama oluyorlar yani bir gun oluyor, 20 mac sonra, 40 mac sonra gidiyor yani herif sindirip devam etmek lazim hehe. Bu arada her mactan sonra kazansan da kaybetsen de fan factorune bagli bir miktar para geliyor. O paralarla yeni oyuncu, re-roll dice, apothacary alabilirsiniz. @system requirements: processor: intel pentium 2.4 GHz / AthlonXP 2400+ RAM: 1 GB (vista icin 2GB) video card: 256 MB memory, directX 9.0s compatible. free space: 4GB Aksam sayimiza gore bir lig acacagim, burada kac kisi olacaksak ona gore yapariz bisiler. 6 kisi yeterli olacaktir. Simdilik ben ve Dreagloth variz. Tunca ve ilk sayfada oynarim diyenlerin hepsi alirsa cok rahat oyun doner. Arkadaslar oyun board game'in birebir aynisi olmus, animasyonlusu olmus ben cok basarili buldum ama board game hastasi degilseniz, turn based konsepti ters ise begenmezsiniz oyunu. Bugun bi mac videosu koyacam youtube'a bi ara. Hadi kacirmayin 20$ saka gibiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kanuni de var 3 ettik, tunca da alır, almazsa aldırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hiç cakmam ama turn based oyunlara bayılırım. bende alabilirim. Fiyat yeni bir oyun için garip geldi biraz kimse satmıyor bu fiyata G2PLAY.net deki abandonware değil dimi kazık yemiyelimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 g2play den aldım ben, hemen gönderdiler key leri sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bana gelmedi bro serialler.. sadece pin numbers denen naneler geldi ama ise yaramiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 allah nintendo ds tede cıkmış yaşadık. Heralde oyun aynı oyundur. onda beleş deneyebilirim multiplayer'ını. Bi bakıyım beğenirsem bende alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kanuni said: sadece pin numbers denen naneler geldi ama ise yaramiyorlar. Bana da pin olarak geldi ama denemedim akşam ancak. Sorun ne? yanlış ky mi diyor? Mail atabilirsin bu tür bir sorunsa g2play e, iş saatleri içinde cevaplar hemen geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 evet yanlis diyor, zaten onceden de bu firmadan almistim aion beta key, ondada once mailler geliyor 1 gun kadar proccessed de kaliyor sonrasinda key gonderince completed oluyor.. account sayfandan bakabilirsin. sanirim bu pin numaralari kendileri icin bir kontrol numarasi. sistemleride otomatik degil direkt elle gonderiyorlar herhalde. aksama kadar gelir umarim. aion keyleri 1 gun bekletmisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 demosu var mı bu nane'nin bi demosunu kurayım laptop kaldırcak gibi olursa beni de yazın listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Demosu yok sanırım senko. Şimdi şöyle kanun, bana aion dada aynı subject ve içerikli mail gelmişti; ondaki pin kodu kullanınca cd-key olarak sorun çıkmamıştı. Yalnız şöyle birşey var, dediğin gibi item hala Processed olarak görünüyor, artı shooping chart tata checkout yapmamışım gibi hala. Akşam anlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bende gelirim lige herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cüce'siz chaos legue olmaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cüce gelmese cüce alacak adam çıkmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bende alacağım sanırım, bakalım eve gidince denerim artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hallettim drea oyundayim.. gonderdikleri mailde 2 tane ardi ardina pin rakami bulunuyor // isareti ile ayrilmis. birincisi oyun install ettikten sonra windows ortaminda giriyorsun, ikincisini oyunda iken soruyor player key diye.. calistirdim oyundayim, ogreneyim sonra ezersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ulen o yazıyor zaten sitede, ilk key install ikinci oyuna girmek için diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben ne bilim baktimmi ki girdim aldim ciktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 19.90$ (14.99 euro) kusura düşmüş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dreagloth said: cüce gelmese cüce alacak adam çıkmazdı zaten. ben de dwarfla oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cüce ye gelme mi diyosun yani, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar