Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Bowl PC icin cikti (Eskiden Chaos League di)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

simdi bazi sorulara cevap:

@Dreag (DL meselesi): kendi sayfasinda bir dl linki var, size verebilirim linkleri, buraya yazmak ne kadar dogru bilemiyorum ama bir cok warez sayfasinda da var zaten. Official cdkeysiz calismaz oyun zaten butun olayi multiplayer, single'i cok sinirli imkan taniyor O yuzden cracklense bile orjinal almamak cok mantiksiz. 20$ da inanilmaz fiyatmis, keske ben de 20$'a alsaymisim, gozumu hic kirpmadan 50$ verdim o kadar guvendim yani :)

@olme meselesi: Oyunu oynayacaksaniz bilmeniz gereken bir sey var. Oyunculariniz mutlaka olecek. O en iyi oyuncunuz bir gun feci gg olacak ve bundan kacis yok :) Zarlara bakar hersey... o yuzden spleri dengeli almaya bakin. Ben zamaninda fumbblda oynarken cok mucadele ettim ama oluyorlar yani bir gun oluyor, 20 mac sonra, 40 mac sonra gidiyor yani herif sindirip devam etmek lazim hehe. Bu arada her mactan sonra kazansan da kaybetsen de fan factorune bagli bir miktar para geliyor. O paralarla yeni oyuncu, re-roll dice, apothacary alabilirsiniz.

@system requirements:
processor: intel pentium 2.4 GHz / AthlonXP 2400+
RAM: 1 GB (vista icin 2GB)
video card: 256 MB memory, directX 9.0s compatible.
free space: 4GB

Aksam sayimiza gore bir lig acacagim, burada kac kisi olacaksak ona gore yapariz bisiler. 6 kisi yeterli olacaktir. Simdilik ben ve Dreagloth variz. Tunca ve ilk sayfada oynarim diyenlerin hepsi alirsa cok rahat oyun doner.

Arkadaslar oyun board game'in birebir aynisi olmus, animasyonlusu olmus ben cok basarili buldum ama board game hastasi degilseniz, turn based konsepti ters ise begenmezsiniz oyunu. Bugun bi mac videosu koyacam youtube'a bi ara. Hadi kacirmayin 20$ saka gibiymis.
Sosyal ağlarda paylaş

evet yanlis diyor, zaten onceden de bu firmadan almistim aion beta key, ondada once mailler geliyor 1 gun kadar proccessed de kaliyor sonrasinda key gonderince completed oluyor.. account sayfandan bakabilirsin. sanirim bu pin numaralari kendileri icin bir kontrol numarasi. sistemleride otomatik degil direkt elle gonderiyorlar herhalde.

aksama kadar gelir umarim. aion keyleri 1 gun bekletmisti..
Sosyal ağlarda paylaş

Demosu yok sanırım senko.

Şimdi şöyle kanun, bana aion dada aynı subject ve içerikli mail gelmişti; ondaki pin kodu kullanınca cd-key olarak sorun çıkmamıştı.

Yalnız şöyle birşey var, dediğin gibi item hala Processed olarak görünüyor, artı shooping chart tata checkout yapmamışım gibi hala. Akşam anlıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...