Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hemen golayamam :( na mumkun efendim işteyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben de isteyim. aksam hemen go demek istedim. biliyorun 29 gundur baslayamayan ligde hemen kavrami sandigin kadar hizli degil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 akşama ligi başlatırsak ben maç yapmaya müsaitim. yarın akşam jose feliciano konserinde olucam, yarın maç yapamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 valla, ben szass bone sufi, bu 4 kisi basvurmus sanirsam. dreagloth ta basvurur durterim onu zorla. cuceyi de durttum mu bi is bu gece baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ohh ohh dürt bu gece oynayalım en azından bir maç yapalım :D başlasın artık maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 basvuranlari onayladim. su an 4 kisiyiz, 2 kisi sonra baslayabiliriz. Cuce, dreag... hadi gogogogo - Azmo - BOnep - Sufi - Szass su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 dürtün cüceyi msn telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 su an 1 kisilik yerimiz var, lig zaten kisa olacak, doldurmak siteyen atlasin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Lig basladi! Mac topigini acacam birazdan, ama once size maclari yazayim, Azmo - Dreag Bonepart - Sufi Cuce - szass Maclar free, yani herkes maclari tamamlayinca bidahaki tur basliyor. Bu turnuvaya kazanan arkadasa da ufak bir odul dusunebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abı oraya baska buraya baska mac yazmıssın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ahanda turnuva konusu yok abi, isimlerin yerlerini degistirdim sadece? edit: ha pardon. burdaki liste dogru. oburunu duzeltcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Pati gittiğinde nerede organize olucaz maçlar için :( ben bayadır msn falan fazla kullanmadım. Azmo şu konuya el at :P Ben takımı tanıttım. Cüce seni bu akşam maça davet ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abi oyun icinden gorebilirsin, ligi bulup mac tablosuna bakarsan eger (private leagues) gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 yok yok oyun oynanacak zamanlar için söyledim :) benim online olduğum senin online oldugun gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 cüceee cüceee nerelerdesin rakip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ok burdYIM AMA CALISMIYO MSN FALAN OMDEN SEY EDELIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 tamam uygundur bana :) deneyelim hemen ben oyundayım oraya gel mesajlaşırız oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Cok gaddar davranma ufaklıklarıma, korkuyom valla dwarflardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 16982 portun acik olacakmış abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 actım ben firewall'uda portuda dun.. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ben routera tanımladım bakayım onu unutmuşum çalışır gibi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 karsınızdakinin 16962'sı acıkmı diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 yalnız 16982 deiğil 16962 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar