Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik Montaj...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 08 Haziran 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
basitbi fotomontaj olsaydı sen daha önce yapardın. Bence bu sanat eseri.

bende güldüm de abartmayalım...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bunu yapan kisi acaba photoshop 6.0 kullansaydi yapabilecek miydi
healing brush cikti mertlik bozuldu hehe

ben de gulmedim yani, hatta itici geldi tiplemeler[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Mesaj tarihi:
Adam koymuş bence komik kopulcak kadar olmasada ama madem komik gelmedi yazma kardeşim zorla göstermiyolarki resmi.Komik gelmiyebilir saygım var ama niye tartışma ortamı yaratıyosunuzki bu kadar basit bişey için?[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
Mesaj tarihi:
said:
SouLForGeD, 08 Haziran 2004 09:47 tarihinde demiş ki:
Adam koymuş bence komik kopulcak kadar olmasada ama madem komik gelmedi yazma kardeşim zorla göstermiyolarki resmi.Komik gelmiyebilir saygım var ama niye tartışma ortamı yaratıyosunuzki bu kadar basit bişey için?

Elbetteki zorla göstermiyorlar. Ama komik gelmediğini belirtmekte bir yorum değil mi sence?
Hem dikkatini çekmek isterim tartışma yaratan zıt görüş bildirenler değil, zıt görüşü mıncıklayanlar.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün..
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 08 Haziran 2004 08:47 tarihinde demiş ki:
healing brush cikti mertlik bozuldu hehe

asıl ben buna koptum :)

bence de photoshop çıktı mertlik bozuldu. sıkıysa bitmap olarak yap onu :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 07 Haziran 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
abi cidden hiçbişey anlamadım delircem ya neresi komiktir ki? bildiğin fotomontaj yahuu?

bende seni anlamadım. ne bu artisliğin manası ? sen hiçmi anlamsız veya başkalarına komik gelen şeylere gülmedin lol[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Mesaj tarihi:
bu ne be, korku filmi gibi walla, iirenç olmuşlar :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

• Yeni Oluştur...