Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 basitbi fotomontaj olsaydı sen daha önce yapardın. Bence bu sanat eseri.[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 cenkis helal laaa nerden buldun da koydun bu fotoyu zuahahahah öldüm laaan[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sanat eseri? doğru haklısın.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 13 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 uahauha yarıldım...[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Ferrero, 08 Haziran 2004 00:01 tarihinde demiş ki: basitbi fotomontaj olsaydı sen daha önce yapardın. Bence bu sanat eseri. bende güldüm de abartmayalım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Emre-Haluk Karışımı Süper Olmuş.. Kim Yaptıysa Güzel Bir Çalışma Başarmış .. COK Güzel Ya Gülüom Hala Resme Baktıkca :)[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi çok temiz yapmış harika olmuş ya başka montajları da war mı bu daredevil ın?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nihaoahoahoha[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bunu yapan kisi acaba photoshop 6.0 kullansaydi yapabilecek miydi healing brush cikti mertlik bozuldu hehe ben de gulmedim yani, hatta itici geldi tiplemeler[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abi müthiş olmuş ya[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Adam koymuş bence komik kopulcak kadar olmasada ama madem komik gelmedi yazma kardeşim zorla göstermiyolarki resmi.Komik gelmiyebilir saygım var ama niye tartışma ortamı yaratıyosunuzki bu kadar basit bişey için?[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 benim arkta baktı baktı gülmedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkadaslar elinde komik fotomontaj olanlarda koysun buraya.bende bulabilirsem buraya koyacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: SouLForGeD, 08 Haziran 2004 09:47 tarihinde demiş ki: Adam koymuş bence komik kopulcak kadar olmasada ama madem komik gelmedi yazma kardeşim zorla göstermiyolarki resmi.Komik gelmiyebilir saygım var ama niye tartışma ortamı yaratıyosunuzki bu kadar basit bişey için? Elbetteki zorla göstermiyorlar. Ama komik gelmediğini belirtmekte bir yorum değil mi sence? Hem dikkatini çekmek isterim tartışma yaratan zıt görüş bildirenler değil, zıt görüşü mıncıklayanlar.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tamer Karadağlı tam "Afacan Çocuk Cafer" gibi olmuş hatta onu oynatsalarmış afacan çocuk filminde süper olurmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Volfied, 08 Haziran 2004 08:47 tarihinde demiş ki: healing brush cikti mertlik bozuldu hehe asıl ben buna koptum :) bence de photoshop çıktı mertlik bozuldu. sıkıysa bitmap olarak yap onu :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yarin daha yeni resimler ekleyecegim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: karpuz, 07 Haziran 2004 22:37 tarihinde demiş ki: abi cidden hiçbişey anlamadım delircem ya neresi komiktir ki? bildiğin fotomontaj yahuu? bende seni anlamadım. ne bu artisliğin manası ? sen hiçmi anlamsız veya başkalarına komik gelen şeylere gülmedin lol[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sanat eseri...imkansiz fln baya abarttiniz yani neyse banada pek komik gelmedi...[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bu ne be, korku filmi gibi walla, iirenç olmuşlar :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar