Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 uzun zamandır böyle bi combo halinde küfürler görmemiştim. http://www.atsizcilar.com/forum/turkcu-rolune-burunmus-tayma-rumuzlu-arap-soyundan-gelmekle-ovunen-melez-capulcu-pic-t107514.html özellikle gök yeleli bozkurt atamız, çok feci abdest bozmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 delil olarak da koydukları resim şu http://img49.imageshack.us/img49/307/poulupi2.jpg ahahaha adamın kafası ayrı ceketi ayrı parlıyor ışıklar falan ps olduğu çok belli herifler ne gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kendi başlığım sandım bi an sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 said: Tanrım! Su kafatası şekline bakın! Bu piç Türk ise, biz hangi ırktanız?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 TANRIMS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konu uçmuş yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mine41 6 harfli olduğu için atılmıştır! AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 o mineye bi küfürler etmişler of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Buyse said: mine41 6 harfli olduğu için atılmıştır! AHAHAHA AHAHAHAHHAHAAH Abi böyle bi hastalık derecesinde nasıl oluyor anlamıyorum ya. Şaka gibi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Budunculugu kesfedemediler hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lan silmişler yaa.. :(( ss alaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Buyse said: delil olarak da koydukları resim şu http://img49.imageshack.us/img49/307/poulupi2.jpg ahahaha adamın kafası ayrı ceketi ayrı parlıyor ışıklar falan ps olduğu çok belli herifler ne gaz. ps bile deil kes yapıştır direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 6 harfli ne bu arada çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 3 harfli olsa neyse ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ecnebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 6 harflı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kevaşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 http://www.atsizcilar.com/forum/turkcu-bakis/7406-eksi-sozluk-denen-turk-dusmani-pislik-yuvasi-site-kapatiliyor-10.html#post131589 lolol. bu başlıkta vardı mine. çok feci etmişler mineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 + kaç ben de bilemedim. bilimsel açıdan yaklaşmış said: Mubuto87 rumuzlu, rumuzuna ejekulasyon yaptığım özenti kırma piççiği, belli ki kevaşe doğuranının vulvasının labialarını tahrip ettikten sonra venüs tepesini teğet geçip rektumunda patlamışım. Kuyruk acının ve hemoroitinin azması çok doğal. Çünkü penetrasyonun etkisiyle anüsünün çizgili kasları deforme oldu. Sen bir sanal piççiksin. Hem de gerçek yaşamında hiçbir saygınlığı olmayan bir kenar mahalle eniğisin. Yazdıklarım yazacaklarımın, senin gibi düdükleyip havlattığım piçler de, düdükleyip havlatacağım piçlerin garantisidir. Tüm ekşi sözlük piççikleri toplansa anca benim testisimin kılı olabilirler. Bunu siz de fark ettiniz ama soy özrünüzden ve kıskançlığınızdan ötürü karakaçanlar gibi anırırken yelleniyorsunuz. Haydi hötün ve çapın yetiyor mu karşılıklı atışalım? Bence tüm ekşici piçleri de yanına al ki topunuzu üst üste koyup gangbang yapayım. Bizde soyu ve karakteri sağlam olana edebiyat, soyu ve karakteri bozuk olana da fantezi bitmez. gök yeleli bozkurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 abicim bu ne lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ahahha üye olmam lazım şu siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 abi süper bi siteymiş ya bütün gün okuyup gülebilirim adasdhasd bu tipler ne lan aynı ülkede mi yaşıyoruz bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 nickim TungYabguKağan kısa zamanda ettiğim küfürlerle moderator otağına ekleneceğimden şüpheniz olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar