eXe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 serkadaşlar bana yardımcı scriptler yazabilecek bir arkadaş lazım genelde yeni şeyler türetebilecek arkadaşlar lazım irtibat için email [email protected] maillerinizi bekliyorum. +Main loop frozen hatası nedir neden kaynaklanı linux die çok duydum başka bir sorun bilen varsa yazabilirse memnun olurum hepinize teşekkürler şimdiden.[signature][hline]RoxSide Uo Shard http://www.roxside.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bak governor da linux var. o da giderdi sanırım bu sorunu onunla konus[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 governor halledemedi :) Windows makinaya geçiyor :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere yardim × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar