kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 böyle bir site var da üye olup davetiye gönderebilecek patiler mevcut mudur? para ile davetiye almak nasıl saçma bir mantıktır onu da anlayabilmiş değilim :) evet durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oha göndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben de gönderirim hala lzımsa da. eski tadı kalmadı. topiclerin %60' ı tuvalet eğitimiyle ilgili. Mesajların %90' ı güncel güncel güncel demekle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 abicim ev arkadaşım deli gibi kız yapardı bu siteden ben bunu bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 o kısmı doğru. felaket bir potansiyel var. facebook, myspace fln şaka yapmıyorum halt yemiş bu sitenin yanında. bildiğin kızlar buluşma için çağırıyor, amaç köpeklerin tanışması da o sırada gönüller bir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahaha hiç o açıdan bakmadım şahsen köpeğimle ilgili bir bir soru soracaktım. en popüler site petarkadaş gibi gözüküyordu o yüzden orayı deneyeyim dedim. dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Eoteyn said: abicim ev arkadaşım deli gibi kız yapardı bu siteden ben bunu bilirim :) davet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ya ben de davetiye istiyorum.eli yuzu duzgun bir yuva lazım bizim pisiye en acilinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 başlığı "peter"li bişi okumakta ısrarcıyım. her görüşümde peter kim lan nolii diyom. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 davetiye isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: Eoteyn said: abicim ev arkadaşım deli gibi kız yapardı bu siteden ben bunu bilirim :) davet pls pis aç dfdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar