soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bikaç gündür ne çeksem yarıda donup kalıyo. internetim kesilmiyo, başka sitelere falan girebiliyorum. ama şu rapidshare'den ne çeksem böyle oluyo. neden olabilir bu sinir bozucu problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 jdownloader kullanıyorsan arada sapıtıyör öyle. web browserinin indirme aracını kullanarak dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ya ben bazen dosya indiremiyorum normalde fix bir hizda iner ama bugun 200mblik dosyayi 0-10-25-0-70-10-90-104-0-0-3-11-9 gibi absurd oranlarda cekiyorum neden kaynaklanir acaba. Aynisi Ayni sorun bendede mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bi problem olmalı, bugün de bi sürü albüm denedim. hepsinde aynı şekilde donup kalıyo. internetim mi kesiliyo anlamadım, ama giriyorum normal sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 iyiden iyiye eşeğin kulağına su kaçtı. hotfile'den de çekemiyorum dosya, bi yerde takılıyo illa ki. sorun ne olabilir? rapid ve hotfile'den bi şey indiremiyorum çok saçma. mutlaka ama mutlaka donuyo bi yerde. test etmek için bi yandan ares falan açtım, internet kesilmiyo yani bi anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bi fikri olan da mı yok? gidip format attırcam uyuz olmaya başladım. istisnasız her dosya illa bi yerde kesiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 internet kopmuyo diyosun da belli olmaz küçük kopukluklar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar