ses Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Merhaba arkadaşlar , geçen sene bi heves aldığım fakat nerdeyse hiç kullanmadığım Cort marka elektro gitarımı satmak istiyorum.Gitar çok temiz dediğim gibi nerdeyse hiç kullanılmadı. Yeni başlamak isteyenler için ideal. http://www.guitar.com.au/guitars/electric/cort/Stat2-T.htm bu siteden özellikleri ve resmini görebilirsiniz.Resimden farklı olarak benimki Komple Beyaz ve Tremolo kolu yok.Tam model üzerinde bi fikrim yok fakat 2005 üretimi.Belki daha çok bilgisi olan arkadaşlar vardır. Ben 350'ye almıştım, istediğim fiyat 250 lira. ilgilenenler burdan ÖM yada MSN'den [email protected] ekleyebilirler. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 up up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 200'e düştü fiyat up up.Tatile gidicez hadi artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 iyi tatiller janıms :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gördüğüm kadarıyla bu cort x2'den daha düşük bir model. ben aldığımda 300 liraydı şu anda 200'e satamıyorum, 150'ye bile satabileceğimden emin değilim ya neyse. o yüzden bu gitarı 250'ye satamazsın anca biri sana 250 ytl bağışlar karşılığında da teşekkür hediyesi olarak gitarı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 200 yazio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 200 bile çok yani onu demeye çalışıyorum bende x2 modeli var 200'e satılmıyor 150'ye satarsan şanslısındır, arkadaşın gitarı benimkinden daha düşük model anladığım kadarıyla. onu 200'e satmak hayli hayli imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar