Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 illustrator'da bir su damlasının üstüne tuğla efekti vericem yani dikdörtgenlere bölmem lazım şu resimdeki gibi olsun istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.Şöyle bir tutorial buldum ama biraz eski galiba versiyonu o yüzden yazdığı efekleri yerli yerinde bulamadım bile. Böyle beton duvar gibi olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 o tuğla değil metal ama olsun. bide o tutorial illusda değil photoshopta yapılmış, illussdansadece gridi getirmiş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 eet başta topic'i illustrator veya photoshop diye acicaktım sonra vektörel olması gerektiğini hatırladım öyle kaldı tutorial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 su imajı vektorde cıakrtmakzor olur, gereksiz hammallık olur, aten doku eklenmış,onuda verktorde yapamazsın. daha vektor art bi estetik yapabilirsin istiyosan, ama yine bayabi saat mesh kasıp renk vermen gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hmm peki photoshop'ta nasil yapabilirim. Birde bildiğin tuğla gibi olsada olur yani sadece resimdeki gibi spiral olsun çizgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 e onuda nalamtış zaten orda =) sen once o kubbeyi yap, cizgileri sonra ustune illustatorde cizer,strokelarsın ince. ardıdnan photoshopta ustune atar kubbenin, color dodgedur, screendir yaparsın bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 çok anlamam da al o resmi alt layera at alphasıyla oyna filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 orda yazmış ama Photoshop'ta Filter>Render>3d Transform diye bir şey yokki filtrelerde. Birde tek tek çizmişmi pen'le o çizgileri abow 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bu resmi senin damlanın üzerine at, gereksiz, pattern olmayan yerleri sil, blending options GG. Perspektif ayarı gerekirse de liquify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 cgtextures.com dan indirebilirsin tugla texture lari fotolari falam.bu texture u kullanicagin zemin uzerine farkli blending lerde dene iyi sonuc alana kadar.ust uste farkli 3-5 layer uygula olmadi.free transform( ctrl+t ) ile selection yap, sag click at ve warp ozelligini kullan dimension ile oynamak yuvarlamak icin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 3d transform cs4 de varda, cok abarti bisey yapmiycaksan wraplada yapabilirsin yada iyi bi konstrat yakalayip displacement maptede olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sağolun arkadaşlar. Tuğla resmi import ettim ve Warp'la istediğim sonucu aldım galiba . İllustrator'da biraz noob'um da. İmport ettiğim resmi live trace etmeden effect vermediğini unutmuştum. Yalnız bir sorunum var. Taşan tuğlaları silmem lazım yalnız live trace ettikten sonra expand etmeden silinmiyor tuğlalar. Expand edip sildiğinde de tuğlalar warp'sız halinde ki gibi duruyor ve sildikçe yerleri kayıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 birde photoshop'ta ki gibi pen tool'la seçip silmek gibi secenekler yokmudur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 up acil lazım. Tek istediğim su damlasının kapladıgı alan dışına taşan herşeyi silip atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 GELDIM pen toolla sec damlayi yukardaki selectten invert miydi neydi oyle bisey var ona tikla (Layeri degistirmeyi unutma bu noktada invertledikten sonra tuglalarin layerina tikla yani, gerci birlesikse hic gerenk yok) silgiyle silersin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ctrl ye basılı tutup damlanın olduğu layerın resmine tıkladığında damlayı seçmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Layer'lar merge olsa bir sorun kalmıyacak'ta merge olmuyor. Birde tuglalarin hepsi ayri layer'da. Boyamak için mecbur expand dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yani ilginç gelen photoshop'ta ki gibi pen tool bölgeyi secip silememiz. Bence mutlaka vardır ama nasıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ben ahal neden illustratorde yaptığını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Masticore said: yani ilginç gelen photoshop'ta ki gibi pen tool bölgeyi secip silememiz. Bence mutlaka vardır ama nasıl... silme yok maskeleyebilirsin ama sectiğin alanı birde bi yöntem vardı renklendirme icin cisimin ovalliğine göre şekil fln verdirtiodun o sana renklendiriodu otomatikmen ve şekil aldırıo du ama kimbilir nerdedir o tutorialler :D mesh tool muş bi araştır istersen Cuce said: ben ahal neden illustratorde yaptığını anlamadım vektörel olsun diye? psp de vektörel biseyler yapmak cok sınırlı ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 herşeyin vektorel olmasıan gerek yok, artık korkunc guclu makinelerle, sınırsız internet bağlantlarıyla calısıyoruz, 15mblik psd'den zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 9000x9000 ve 300pixellik bi çalışma yap bakalım kaç mb oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 komplike ve büyük bir brushla rastgele şekiller çizersen tüm sayfaya, 10 layerda, 918 mb yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Sende çizmeyiver aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oha bu nasıl hortladı :D ne acıdan bakarsan bak vektörel olmazsa olmuyor. Bunu matbaa'da da gördüm. Üzerinden bir işlem yapıyım dersen 432 dakika beklersin ufak bir değişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar