Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 2 yıl önce topladığım makine 2 gün önce klasör taşıma işlemleri sırasında sistemi takmaya başladı. Disk birleştirme ve hata temizleme uygulamalarını çalıştırdım (baya bir kırmızı blok çıktı, bazı bloklar birleştirilemedi) düzelir zannettim ama düzelmedi görünüyor. C'de bad sector olduğundan şüphelenmeye başladım windows açılışı bile 4-5 dakikaya kadar uzadı 2 gün önce 10 dakikada açılırken. Sizce ne yapmalıyım ve problemim muhtemelen ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Önce bir yedek almalısın alabildiğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 direk yedek al yeni bir harddisk ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 2 yilsa garantiden yararlanabilirsin. harddiskinin markasi/modeli seri numarasi vs gibi seyleri ustunden al, sonra internetten bak garanti durumuna, garanti altindaysa aldigin yere git onlar gonderir. bad sector den 4-5 defa harddisk yenilettim ben, garanti altindalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Diğer sorun da şu: 2. HDD olarak bundan 2 hafta önce taktığım HDD dünkü son takılma + resetten sonra görünmemeye başladı. Sistem normal açıldığında görünüyor ama takıldığında reset atmak zorunda kaldığımda 2. HDD Bilgisayarım'dan baktığımda gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar