Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 olorin84 said: http://scbeta..... blizzin parası kalmamıs free host takılıo :) way canına paticikte acemi hekırların önü açılsın istiyoruz.. biz arkalarından destekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 diğer telefonlarda fln demiş ama baktığımda benim telefonu (5200) desteklemiyordu, yeni telefon mu alıcam simdi :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 benim de k790i desteklemio kagnı 6600 desteklio ona kurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bu merge hakkında bisi takıldı da kafama. şimdi yazdıgımız mail kullanıcı adımız oluyo ya. mail adresimizi değiştirdiğimizde kullanıcı adımız da değişiyor mu mail ile birlikte. bir de merge olduktan sonra acc satışları nasıl oluyor mesela. hangi bilgilerimizi yazıyoruz merge ederken bilmiyorum ama bana satış olaylarını biraz azaltmak için gibi geldi bu hareket. hani mailin kullanıcı adı olması vs.. merge ettikten sonra accden acc ye transfer de olmuyodur heralde dimi? battle.net accountu dısındaki bir acc ye daha dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar