Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"primary master fails" error

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

boot'ta çıkan bu hata mesajı nedir? ne değildir? ne demektir?

bi ara hep yapıyodu eskiden, bilgisayarcıya götürünce yapmamıştı. adam da "ooo süper bu bilgisayar" diye geri gönderdi. diğer hataların ve bin çeşit zorluğun yanında bu hata da tekrar hortladı şimdi. demin boot sırasında bi kere yaptı, sonra düzeldi. korkum odur ki bi daha yapacak...
Sosyal ağlarda paylaş

hard diskini bulamadım hatası o, o açılışta hdd ye elektrik gitmemiş olabilir yani güç kaynağı problemli olabilir, anakartta bi gariplik olabilir, hdd de garip bi problem olabilir. (bu düşük ihtimal)[signature][hline]KEDIDIR KEDI !

[Bu mesaj Rahan tarafından 07 Haziran 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bazen bir ıde ye 2 hdd baglayınca bıle oluyo (master/slave ı dogru yapsan bile) ...
bilen biri baksın bilgisayara (bilgisyarcı degıl yazık basıt bısı servıs ucretı degmez) ve yazıktır dovme boardı aptal olur sonra kımseyı gormez ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

en son bu primary... hatasını verdiğinde götürdüm ben bu makineyi servise, ordaki adam "hıı yannış bağlanmış bikaç kablo var, onun dışında süper" deyip, kabloları bilmem naapıp geri göndermişti. güya düzelmiş olması gerekiyor yani. gelin görün ki bi düzelme yok :/

anakart bu ben biliyorum, bu akşam ince ince doğrıycam anakartımı bööle strogonof modeli...
Sosyal ağlarda paylaş

hdd'lere giren power ve data kablolarını bi ellesene belki çıkmıştır falan :)

stroganof diye bir restorantın menüsünde görmüştüm, bifteği allem etmiş kallem etmişler pamuk gibi yapıp servis yapıyolardı, nerden geliyo acep? özel bi terim mi yoksa ne yani bilmiyorum da, görünce aklıma geldi sorim dedim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 08 Haziran 2004 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu saptıracam:

google mucizesini kullandım ve 1,29 sanyiede 153,000 sonuç buldu.

sanırım aslı "stroganoff" hem rusların biftek pişirme şekli (beef stroganoff -russian style) hem de bir rus ailesinin soyadı. sanırım rusların devrim liderleri falan filan olmuşlar. stroganoff sarayı bile mevcutmuş.

ahanda resim:
[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 08 Haziran 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda makinana yeni bişi takmadi isen , yada jumperlarla oynamadi isen veyahutta bilip/bilmeden kablolardan birini terinden oynatmadi isen ya güçkaynağın yada hdd'n sizlere ömür olma yolundadır .. ikisini de yaşadim ondan biliorum !!!!
(en son dün 0 kasayı fişe taktim , 10 dk sonra elektrikler gitti , power supp'ıda yanında aldi götürdü )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 08 Haziran 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
...sanırım ...

işte sanmamak için sordum zaten
emaleth bu metodu kullandığına göre biliyodur diye sordum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...